Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu  haliyle kabullenmeye çalışırız. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, hoş bir gecenin, moral yüksekliğinin, rahat ve aktif bir şekilde etrafınızla bağlantı kurmanın işaretçisidir. Özgüveniniz yüksektir. Karşı cinsle ilişkiniz gayet olumludur. İsteklerinizi kabul ettirmeniz gayet kolaydır. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızda olan bitene kayıtsız kalmamalısınız. Motive, enerjik ve istekli halleriniz olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayacak özel planlar yapabilirsiniz. Biraz kendinizi şımartmanın faydası olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı beklemeler, huzursuzluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında ise daha özgür ve pozitif yönde hareket edebileceksiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı arkadaşlarınız sizden destek taleplerinde bulunabilir. Bu durum ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir. Desteğinizi esirgemeyin, yeri geldiğinde onlar da sizin yanınızda olacaklar.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça cesursunuz, düşmanlarınızın karşısına korkmadan rahatlıkla dikilebileceksiniz. Yaşamınızdaki pürüzlü noktaları gözden geçirecek ve adeta bir şövalye gibi yaşam savaşına hazırlanacaksınız. Bunu yapmadan ilerlemenizin olanaksız olduğunun bilincindesiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra hayatınız hareketlenecek. Değişik yerlerde yapacağınız planlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Kişisel gelişiminize önem verdiğiniz bu dönemde, kendinizi geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Bu konuyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz.

23 TEMMUZ 2016 ASLAN BURCU YORUMU

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir pazar günü deneyimliyorsunuz. Cinsel isteğinizin ve libidonuzun yüksek olabileceğinden dolayı yüzeysel ilişkilere çekilebileceğinizin farkında olmalısınız. Kendinizle barışık, maddi ve manevi değer yarattığınız konularda sağduyulu, ancak özgür ve bağımsız davranmayı da arzu eden bir ruh halinde kalabilirsiniz. Akşam saatleri sosyalleşebilir, yoğun ve hareketli geçecek bir yeni haftayı karşılamak için alıştırma yapabilirsiniz. Hızlı bir aksiyon filmi size iyi gelecektir.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 17' 16" R
Ay
Aslan
08° 39' 04"
Merkür
Koç
19° 01' 19"
Venüs
Koç
14° 22' 33"
Mars
Balık
19° 17' 52"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 01"
Satürn
Balık
15° 17' 45"
Uranüs
Boğa
21° 35' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
19° 52' 49"
Lilith
Başak
21° 50' 31"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:23

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>