Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güne Erken Başlayabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 20%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerek!

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Kişisel bir olaya farklı açıdan bakabilirsin. Yeni bir yaklaşım benimsemek için güzel bir zaman. Yaşadıklarını bir terapistle ya da danışmanla paylaşabilirsin. Ya da bir dostundan yardım isteyebilirsin. Daha anlayışlı ve sevecen bir tavır takınırsan başarılı olacaksın. Romantik bir ilişki konusunda sorunlar yaşıyorsan, karşındakini suçlamayı bırak. Yerine, neleri geliştirebileceğine ve iyileştirebileceğine odaklan.Bugün iletişim konusunda daha disiplinli bir yaklaşım benimseyeceksiniz. Çok acımasız olmamaya ve sözcüklerinizi sınırlamamaya özen gösterin. İnsanlar, anlayışlı ve empati sezdiren tondaki konuşmalara yanıt vermeye daha meyillidir. Soğuk, sert, yıpratıcı gerçekler, var olan yaranızı daha da derinleştirmekten başka bir işe yaramaz. Olayları yumuşatın ve kendinize, içsel huzurunuzu sağlamak için uzun uzun düşünmek üzere kullanabileceğiniz bir zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bankacılık işlemlerinde temkinli olmalı. Yüklü alım-satımlar hata içerebilir. Alınganlıklara ve hızlı duygu geçişlerine açıksınız. Plan ve isteklerinizde katı sınırlar içerisinde olmamalı.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Aslan güne beklenmedik bir telefon alarak başlayabilirsin. İş her zamankinden daha erken gitmek zorunda kalıyorsun. Bu durum seni fazlasıyla gergin yapabilir. İnsanları kırabilirsin fakat gönül almasını da biliyorsun. Bugün normal duyguların yerine sezgilerine daha çok güveniyorsun. Müzik gibi bir hobiye sahipsen bu hobinden kazanç elde edebilirsin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ciddi kararlar almanın zamanı geldi. İlişkinizin gidişatına göre şekillenecek olan bugünü geleceğinize yönelik kararlar vermek adına da kullanabilirsiniz. Güzel ilişkilerden yana bugün harika etkiler söz konusuyken sizler de partneriniz ya da eşinizle aranızı sıcak tutmaya ne dersiniz? Zira uzun süredir beklemekte olduğunuz sevgiyi karşı tarafa iletme ve aynı şekilde de ondan görme bugün sandığınızdan daha kolay olacak.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlerle güne başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konular için harcamalarınızı abartabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızı yönlendirirken sezgilerinizi de işin içine katmalı ve mantığınızla da hareket etmelisiniz. Sadece mantık, sizi mutsuz edebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar maddi zorluk çekmemeniz sizi lüks alışverişler yapmaya itiyor olabilir. Şu anda bu harcamaları yapmak gözünüze batmasa da ilerleyen günlerde başınız ağrıyabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda Venüs arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizde geri hareket etmekteydi. Belki de bu dönemde arkadaşlıklarınızı sorguladınız.Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor ve sosyal ilişkilerinizin daha rahat ilerleyeceği bir döneme giriyorsunuz. Kendinize yeni hayaller ve umutlar belirlemenin tam zamanı.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı eşinizle net bir şekilde paylaştığınızdan emin olun. Romantik bir akşam yemeği için harika bir gün. Yaşadığınız olaylar nedeniyle gergin hissediyor olabilirsiniz. Negatif enerjiyi bırakın, her şey dengede kalacak.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>