Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz. Kendisini size kanıtlamak için çok çaba harcıyor. Karşılıklı olarak aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz.

Geleceğinizin çok parlak olduğunu siz de biliyorsunuz, herkes de farkında. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek.

Bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir.

Başkalarının ne düşündüğünü bilmenize de ihtiyaç var. Siz de arada bir yanılıyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki kararlılık, bağnazlılıkla çok benzeşiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sağlığınızla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda yardımcılarınızdan, astlarınızdan daha çok destek görebilir, hayatınızı kolaylaştırmalarından keyif duyabilirsiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:37 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizden bir şeyler saklanıyor mu diye meraklanırız. O nedenle biraz gizemli davranırız. Kafamızda hangi mesele soru işareti uyandırıyorsa, onu anlamak, bilmek isteriz. Saat 18:37-20:50 Ay-boşluk etkisindeyiz. Burcunuz üzerinde gerçekleşen boşluk etkisinde kendimizden yana düşünebilir, başkalarına tepkili davranabiliriz. Bir meseleyi inatçı bir şekilde savunabiliriz. Esnek düşünmediğimiz için, farklı görüşlere tahammül göstermeyiz. Saat 20:50 Ay-Başak geçişi, finansal durum başta olmak üzere ilişkimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ancak fazla titiz düşündüğünüz için hiçbir şeyden memnun kalmazsınız.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kısıtlandığını hissediyorsun! Bugün senin için oldukça yoğun geçecek. Yetişmesi gereken dosyalar, bitmesi gereken evraklar derken hızlı hareket etmen gerekecek. İşinden memnun değilsen, karşına çıkan fırsatları hemen değerlendirmek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda bazı ilişkilerinin seni kısıtladığı fikrine kapılabileceğin bir gün. Hatta bu durum seni bu tarz ilişkilerini bitirmeye kadar götürebilir. Acele etmemelisin. Herhangi bir konuda beklentide olduğun bir kişiyle ilgili şaşırtıcı bir gerçeği fark edebilirsin. Duygularının bazı gerçeklerin önüne geçmesine asla izin vermiyorsun. Son zamanlarda ailenle ya da bireysel olarak yaşadığın olumsuzluklar sabrını sınamış olsa da günün sonunda sevdiğin insanlarla bir arada olmak isteyeceksin.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili hayallerinize yaklaşmış olacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Acele etmeyin. İleride kararlarınızdan pişmanlık duymamak adına bugünü biraz daha sabırlı geçirmeniz gerekmektedir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırırken biraz bencil davranabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel bakım için işlerinizi akşam saatlerine bırakmamalısınız. Kazalara karşı dikkatli olun.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Bu aralar kendinize özen göstermiyorsunuz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uluslararası konular, hukuk, üniversitelerle ilgili beklediğiniz haberler gelebilir. Seyahat planları gelişebilir. Romantik konularda bir süredir devam eden kırgınlıklar varsa kopuşlar yaşanabilir.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine şanslısınız. Ay tüm gün burcunuzda seyahat edecek. Tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Herkes giyiminizle kuşamınızla sizinle ekstra ilgilenmek isteyecek. Bir anda insanların odağı haline gelebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte güzel bir gün geçirmek için hemen program yapın.

26 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aslan burçlarının aşk hayatları rahatladı. Geçtiğimiz dönemi atlatmayı başaran ilişkiler daha sağlam bir şekilde devam ediyorlar. Fakat içten içe bir monotonluk da hissediyor olabilirsiniz.. Yakın çevrenizden rahatsızlık duyabilir, bir süredir içsel olarak uzaklaştığınız insanlara karşı fiziksel olarak da mesafe koyabilirsiniz. 

26 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>