Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olgun Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Bugün network yapmak için güzel bir gün. Günün enerjisi, iletişim akışını çok daha kolaylaştıracaktır. Potansiyel müşterilere çat kapı uğramak için ilham hissedebilirsiniz. Ya da bazı pazarlama stratejilerini potansiyel müşterilere birbülteni olarak göndermek isteyebilirsiniz. Hayatınızın profesyonel parçası ile ilerlemekle iyi hissedeceksiniz. En iyi fikirlerinizi ve en keskin imajınızı sunmaktan çekinmeyin!

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Her şeyin kolayca akıp gideceği bir gün önünde uzanıyor. Tek yapman gereken hislerinin dengesiz olduğunun farkına varmak. Kelimelerinin ardında büyük etkiler var ve insanlar da bunun farkına varıp seni dinliyor olacak; ki dinlediklerine göre zekiler demektir. Bugün söylediğin her şey hedefi tam ortadan vuracaktır.Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyetler sizden veeya karşınızdaki insanlardan yana çalışabilir. Ulaşım ve seyahatlerde aksaklık ve değişimler olabilir. Yeni insanlarla irtibata geçebilir, bazı kişileri daha iyi tanıyabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimi ve dürüst yaklaşımın arkadaşlarına güven veriyor. Sözünün daha çok dinleniyor olması sana özgüven sağlayabilir. Fevri çıkışlarını kontrol altından tutmayı başarıyorsun. Anlık tepkiler vermek yerine sessiz kalmayı tercih edeceksin. Maddi konulardaki beklentilerin karşılık bulabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda insanlara ve konulara olan yapıcı yaklaşımınız birçok sorunun çözümünü kolaylaştırıyor. Takdir gören bu tutumunuzu devam ettirirken egonuzun sizi besleyecek düzeyde olması gerekir. Aksi halde bir zehre dönüşürse bunun sonuçlarını düzeltmekle uğraşabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yanlış anlaşılmalardan doğan bazı gerilimler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Ticari konularla ilgili yapacağınız yazışmalara özen göstermelisiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve günü mümkün olduğunca ani kararlar almadan geçirin. Düşünmek, yalnız vakit geçirmek ya da evinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Huzurlu kalın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretici örtamlarda yer alabilir, tatile veya seyahate gidebilir, gününüzü eğitim ve çalışma faaliyetleri ile geçirebilirsiniz. Partneriniz ve yakın dostlarınızla ani iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmekte olduğunuz için konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekar kişilerin, gelecekte önemli bir rol oynaması muhtemel yeni biriyle tanışma şansı yüksektir. Sevdiklerinizle vakit geçirdiğinizden emin olun. Belki yakın bir arkadaşınızın tanıştıracağı yeni biri hayatınızda bambaşka bir sayfa açabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin davranışlarına aldırmamalısınız.  

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz koşuşturmacayla geçen, son derece yoğun bir gün olma niteliği taşıyabilir. Tüm vaktinizi ve enerjiniz, günlük işlerinize ve bunarla alakalı irili ufaklı detaylara verebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz uyumlu ortam, rahat çalışmanızı sağlayacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, ona bir mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz. Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır olacaksınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin kronikleştiğini düşünüp, düzeltmek için bir çaba harcamıyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin! İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almaya çalışın. Böylelikle muhtemel hataları da önceden önlemiş olursunuz. Arkadaşlarınızın detaylı planları sizi heyecanlandırıp maddi girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Bu tür yatırımları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye dikkat edin. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>