Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yol Gösteriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 50%

Bu sizin için mükemmel bir gün. Kendinizi ve duygularınızı ne kadar ifade ederseniz, o kadar başarılı olursunuz. Size yeni olan şeylerden korkmayın. Büyük olasılıkla, şu anda hayatınıza giren bu yeni şeyler, uzun vadede mantıklı şeyler olacak. Hangi yola gideceğiniz konusunda kalbinize güvenin. Bugün zamanınız ve enerjinizi bolca kullanmaktan çekinmeyin.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Bugün bir konuda endişeli hissediyor olacaksın. Eğer böyle bir durum içerisindeysen, içgüdülerine güvenerek hareket et. Bu tarz hisler içsel uyarı sistemleridir; senin için doğru olmayan bir durum içerisinde olduğunun sinyalini verirler. Tabi içindeki kaygının kötü şeylere işaret etme gibi bir zorunluluğu da yok - hatta olaydan tamamen alakasız şeyler de korku, güvensizlik ve yetersizlik hislerini tetiklemiş olabilir. Harekete geçmeden önce içindeki hisler konusunda iyice düşün ve hislerinin sebeplerini sorgula. Geç olsun güç olmasın.Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her şey ilk göründüğü kadar açık olmayabilir. İçeri girdiğiniz şeyin kapsamını anlayana kadar bir projeye başlamayın. Aksi takdirde, kendinizi kaçmak için çok az yer bırakan duygusal bir dramanın ortasında bulabilirsiniz. Motivasyonunuz aniden dağılırsa ve işinizi yapmak için herhangi bir teşvik olmadan kalırsanız şaşırmayın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostunun ilişkisinde çekmiş olduğu sorunları bugün duyduğun bazı gelişmelerle daha iyi öğrenebilirsin. Empati duyusunun güçlü bir şekilde hissedildiği bir gündesin. Evli ve çocuklu bir Aslan burcuysan, bugün çocuğun ile bir sorunu hakkında konuşabilirsin. Senin yol göstermene ihtiyacı olduğunu hal ve hareketlerinden anlıyorsun. Akşam saatlerinde önemli bir telefon görüşmesi yapıyorsun.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenip ve harekete geçmeniz gereken bir gündesiniz. Herhangi bir eylem yapmasanız bile net çizgilerinizi çizebilirsiniz. Bu yenilik sizin kendinize olan güveni tazeleyecektir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlamlaştırmak istediğiniz işlerinizle ilgili yapıcı enerjiler söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla özen gösterebilirsiniz. İlişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. İlerleyen saatlerde yaşanabilecek sürtüşmelere karşı dikkatli olmalısınız. Sağlıkla ilgili problemlerinizle bugün ilgilenebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi dış dünyaya aktarmak hususunda geri planda kalmanız ilerleyen günlerde daha atak hamleler yapmanıza vesile olabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla ilgili geçici olarak mücadele enerjisi doğuran, kariyer konusunda yeni değişiklikleri desteklemeyen bir gün geçirirken, ikili ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve toleranslı olarak, yaşamınızda sevgi enerjisini arttırmanız gereken bir gündesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının ilerlediği kolay yollarda yürümek yerine kendi kapasitenize uygun olanları seçmelisiniz. Kendinizi hafife almayın ve kendi yolunuzda emin adımlarla ilerleyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlayacak. Bugün göz önünde olmaktan keyif alırsınız.İş hayatında sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek ve dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar bugün, kendinizi çalışmaya adamanız gereken gün. Zihninde çok şey var ve bu stres oluşturan tüm şeylerden kurtulmak için mükemmel bir gün. Güneş size sevgi dolu titreşimler gönderirken, bugün durdurulamaz hissedersiniz. Eşinize önem verdiğinizi gösterin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 36" R
Ay
Koç
24° 16' 05" R
Merkür
Koç
20° 33' 51"
Venüs
Boğa
08° 39' 54"
Mars
Koç
04° 30' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 52"
Satürn
Balık
17° 06' 09"
Uranüs
Boğa
22° 42' 18"
Neptün
Balık
29° 05' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 16"
Lilith
Başak
24° 01' 40"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>