Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yorgunluğu Atmak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, özellikle ailenizle ilgilenmek söz konusu olduğunda, kendinizi biraz diken üstünde hissedebilirsiniz. Akrabalarınızla bir sevgi/nefret ilişkinizin olması muhtemel. Onları seviyorsunuz fakat çok yakın olduğunuzda bazen boğuluyorsunuz. Bugün sabırlı olmaya çalışın. Aileniz sinirlerinizi bozuyorsa, bunun nedeni şu anda biraz duygusal alana ihtiyacınızın olması.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Biraz kayıp ve yapmak zorunda olduğun seçimlerden dolayı sinirli hissedeceksin. Enerjini hangi alana yatırsam diye düşünüyor olman yüksek ihtimal. Enerjini mevcuttaki en zorlayıcı konuya mı yatırmalısın? Daha derin ve yoğun olmasını istediğin ilişkilerine mi? Kişisel gelişimine mi? Aile yaşamına mı? Sık dişini!Yakında cevaplara ulaşacaksın!Bugün fazlasıyla duyarlı ve şehvetli hissedebilirsiniz. Dokunma duyunuz ve içinizde uyandırdıkları çok güçlü olabilir. Muhtemelen aklınıza uzun zaman önce yaşadığınız bir sahne gelecek. Sizi mutlu eden anılara tutunun, ancak sizi şu anda bulunduğunuz yerden ve yaptığınız şeyden uzaklaştırmalarına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihniniz bugün çok net ve iletişim sizin için son derece iyi gidiyor. Dikkat çekmek için çok az kelimeye ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz. Etrafınızdakilerle paylaşmak için önemli bilgilere sahip olduğunuzu unutmayın.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

‘Nedir bu yorgunluk' nidalarıyla güne başlamış olsan da kendini bazı durumlardan sorumlu hissedebilirsin. Yaşayacağın birtakım gelişmeler sana yorgunluğunu unutturuyor. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sahiplenici tavrın karşı tarafı bunaltabilir. Fakat empati kurarak bu problemi halledebilirsin. Eskiyen teknolojik aletlerinin yerine yenileri ile değiştirmek isteyebilirsin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı olma tutkunuzun arttığı bir gündesiniz. Bu yüzden çevreniz tarafından bu davranışlar bencillik ya da bireysellik olarak düşünülebilir fakat bunu yapmaya ihtiyacınız var.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazanç elde ettiğiniz konularda, bu kazançları paylaşma durumunda olduğunuz birileri var. Birtakım anımsatmaları beklememelisiniz. Eski bir dostunuzla bugünlerde adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünme eğiliminde görünüyorsunuz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir işe girişen arkadaşınızın sizden destek almaya ihtiyacı var. Ona güvendiğinizi hareketlerinizle ve sözlerinizle belirtmekten çekinmemelisiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati odağı psikolojinize çeviriyor. Spiritüel çalışmalar yapabilir, manevi yönünüzü güçlendirecek aktivitelerde bulunabilirsiniz.Akşam saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Dua, meditasyon veya ibadet yoluyla kendinizi rahatlatabilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar bugün yapılması gereken işe odaklanmanız ve konsantre olmanız çok kolay. Bugün bir grup projeyi bitirebilir ve evde çalışabilirsiniz. Bugün biraz kasvetli hissedebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>