Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Bir İş Arayabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda seni sıkan mevzuları çözmek için dikkatli olmalısın bugün. Gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ve birbirinize daha fazla özen göstermek aranızda daha iyi bir durum oluşturabilir.

Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

İç sesini dinlemeli ve kendine güvenmelisin bugün. Parasal konularda seni farklı bir fikre ikna etmeye çalışanlara karşı iç sesini dinlemen sana daha iyi gelebilir. Kendine güvenerek hareket etmelisin.

Sağlıklı kararlar almak bugün senin için önemli olacak. Bugün alacağın kararlar daha kalıcı olabilir. O yüzden gerek diyet gerekse egzersiz konularında güzel ve yeni kararlar almalı, vücudunu kuvvetlendirecek şeylere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlara daha fazla girebilir ve güzel muhabbetler edebilirsin. Bu güzel ortamların sana aşk konularında daha iyi etkisi olabilir. Bugün yeni ve güzel enerjilere kendini açman gerekecek.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün ruhsal ve zihinsel olarak dengede olmak için zaman ayırmanız önemli olacak. Meditasyon, yoga veya rahatlama teknikleri gibi uygulamalar size yardımcı olabilir. Aynı zamanda, yakın ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Patronununyerinde fikirlerinin önemsenmediğini hissetmen seni işinden soğutabilir. Ancak arkadaşlarının desteği kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Üretken ve pratik olan zekanı başka işlere yönlendirmek niyetindesin. Yeni birarayışına girebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan duygularını karşı tarafa yansıtmakta zorluk çekiyor olabilirsin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal açıdan zor bir gün olabilir. Beklediğiniz ödemelerin gelmemesidüzeninizi aksatabilir. İş dünyasında ve yaşadığımız dünyada hiçbir şeyin her zaman tam vaktinde olacağını, bu vakti de sizin detaylarınızın belirlemediğini unutmamalısınız.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir kendinizi içinize kapanık hissediyordunuz ancak bugün hiç çekinmeden yeni çevrelere girebilecek ve yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının gidişatını etkileyecek kararları almadan önce iyice düşünmekte yarar var, özellikle de bugün. Ani ve duygusal tepkilerden kaçınmak senin yararına olacak zira bugün. Makul kalmaya çalışmak senin için doğru olanı bulmana yardımcı olabilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, iç dünyanızı keşfetmenin, beslenme ve rahatlık ihtiyaçlarınızla daha iyi iletişim kurmanın zamanı geldi. Hayatınızı daha rahat bir hale getirmek ve aile ya da ev hayatından daha fazla zevk almak için motive oluyorsunuz. Yakın zamanda herhangi bir para kazanma veyaprojesinde tatmin edici bir hızda rahatça çalışmak için güzel bir zaman. Sevdiklerinizle bağlantı kurmak odak noktası olabilir ancak gün ilerledikçe konsantre olmak daha zordur. Bir konuda tavır almak bir şekilde geri tepebilir ve bazı zihinsel dalgalanmalar olabilir. Kesin sonuçlara varmadan önce kalbinizin aklınıza yetişmesine izin verin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi hayata geçirmek istiyorsunuz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizde hissettiğiniz o motivasyonu kullanma zamanı geldi. Kafanızdakileri hayata geçirmek için uzun zamandır beklemiş olabilirsiniz. Yeni bir iş, belki farklı bir proje; kariyer yükselişi çok yakında.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 48" R
Ay
Balık
21° 17' 01"
Merkür
Koç
18° 56' 45"
Venüs
Boğa
05° 53' 37"
Mars
Koç
02° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 11"
Satürn
Balık
16° 55' 01"
Uranüs
Boğa
22° 34' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 51"
Lilith
Başak
23° 46' 42"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>