Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin her konuda sana destek çıkması gerekmez. Aranızdaki iletişimin, haksız olduğun konularda arkanda durarak daha fazla sıkıntı çıkarmasına izin vermemelisin. Aranızda fikir ayrılıkları olabileceğini kabullenmelisin bugün.

Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Bugün maddi konulardaki sorumluluklarını yerine getirmen önemli olacak senin için. Halledilmesi gereken mevzulara vakit ayırmak ve daha iyi bir ödeme planı çıkarmak seni kaygılardan koruyacak.

Kendine sağlık ve dış görünüş açısından yeni hedefler koyabilirsin. Daha fit olmak ve daha sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için daha farklı bir yol izlemek isteyebilirsin. Vücudunu çok fazla yormamalı ve bazı şeylerin dozunu yavaş yavaş arttırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmak bile sana zor gelebilir. Bazı işleri halletmek ve sorumlulukları yerine getirmek seni daha fazla yorabilir. Gün ortasında dinlenmek ve bu enerji düşüklüğüne iyi gelecek aktiviteler bulmak sana daha iyi gelecek.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kalabalık arkadaş gruplarıyla birbirlerinden farklı sosyal etkinliklerin içinde yer alacaksınız. Uzun süredir kendinizle başbaşa olduğunuz için bu sosyalleşme kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak. Kendinizi adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Bu olumlu ruh hali tüm günün enerjisine yansıyacak.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şu sıralar oldukça geç uyuyorsun. Bu durum çevrene yorgun gözüktüğün izlenimini veriyor. Bu soruna bir çözüm getirip uyku düzenini sağlamalısın. Maddi konularda aile büyüklerine fikir danışmanı gerektirecek hareketlilikler olabilir. Çocuk sahibi olan bir Aslan burcuysan, çocuk sahibi olmanın verdiği sorumluluklar şu sıralar artabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız yazışmalar ve görüşmelere ne kadar özen gösterseniz de bazen beklentiyi karşılayamıyor olabilirsiniz. Bugün sizden beklenen ve sizin yaptıklarınız arasındaki farkları daha iyi anlamak için işinizle ilgili bazı analizler yapabilirsiniz. Yeni gündemleri eskiden yaptıklarınızı yapmayarak oluşturabileceğinizi unutmayın.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal konulardaki değişimler sizi zorlayabilir. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlamalarınızı ufak ufak gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir gündesiniz. Bugünlerde çevrenizden yardım almaktan çekinmeyin.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli fırsatlar önüne gelebilir bugün. Hak edilmiş bazı ödüller de önüne çıkabilir. Sürprizlere açık olman, güzel etkileri hayatına çekmen sana maddi açıdan çok daha güzel getiriler sağlayabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar kalabalıksanız o kadar işleriniz kolaylaşır. Bir grup insan yardım teklif ederse, bunu kabul edin. Tek kişilik planlar büyük olasılıkla tüm gün sürerken, yakın çevrenizin veyaarkadaşlarınızın devreye girmesine izin vermek, büyük bir zaman tasarrufu sağlamalı ve yapılacaklar listenizin uçup gitmesini sağlamalıdır. Birlikte eğlenceli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Her şeyi tek başınıza yapmanız gerektiğini düşünerek kendinizi bu avantajlardan alıkoymayın. Arta kalan vaktiniz ve tasarruf ettiğiniz enerjinizle, kişisel bazı işlerinizi yoluna koymanız ve hatta bir süredir özlemini çektiğiniz molaya kavuşmanız mümkün!

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Karşı cinsle birlikte yapacağınız çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedeceksiniz; takdir edilmeniz hoşunuza gidecek.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjik, keyifli olarak güne başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda egosal bazı durumlar gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukta ise şans sizinle, önünüz açık. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişiden çok hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksiz yere büyütüyorsunuz. Eğer yalnızsanız, yarım kalmış bir aşk hikayesine kaldığınız yerden devam etmeniz söz konusu. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>