Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Paylaşımın Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Senden hoşlanan bir insan dikkatini çekmek için etrafında dolanabilir. Bu insanla konuşmak senin için farklı bir deneyim olacak. Onunla zaman geçirmek keyifli vakit geçirmene yardımcı olacak. Yeniliklere açık olmak iyi olacak.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Hafta sonunuzu dinlenerek geçirin ve gönlünüzdekiiçin araştırmalar yapın.

Emeklerinin karşılığını almaya başladığını görebilirsin. İstediğin kadar hızlı olmasa da gelişmelerin istediğin gibi ilerlemesi seni sürekli motive edecek. Yeni fikirler konusunda heyecanını korumaya devam etmelisin.

Sağlık ile ilgili önlemlerini artırmak sana daha çok yarar sağlayacak. Rutin kontrollerini aksatmamak gün içinde kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Dikkatini işine vermeni sağlayacak etkinliklere daha çok zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin değişiklikler için daha çok yorulmak yerine işleri doğal akışına bırakmak daha mantıklı olacak. Gidişatı akışına bırakmak sana daha fazla keyif alma imkanı sunacak. Bu sebeple kendine daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Fiziksel olarak kendini yorgun ve isteksiz hissedebilirsin. Hızlı değişen duygu durumların için profesyonel bir yardım almayı deneyebilirsin. Özel hayatınla ilgili fazla konuşmayı sevmesen de bu aralar kendini kaptırıp paylaşımlarda bulunabilirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki bazı olgu ve insanları değiştirmek sizi yorabilir. Kendinizi bu çabadan kurtarmalısınız. Sizin istediğiniz gibi ilerlemeyen durumlara müdahale etmek yerine istekleriniz konusunda bir revizeye gitmenizde fayda var.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konularda pozitif ve sizi daha olumlu kılan fırsatlar bulabilirsiniz. Aşkta da daha olumlu bir hava söz konusu.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kendinizi fazla şımartıyorsunuz. Şişmanlatan yiyeceklerden bol bol mideye indirip sonra da kilonuza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sigara, içki, aşırı kafein tüketimi gibi başka zararlı alışkanlıklarınız olabilir. Bugün bunlar size biraz dengesiz hissettirebilir ve davranışlarınızla dürüstçe yüzleşmeniz sizin için iyi olabilir. Yaptıklarınız size fayda mı yoksa zarar mı getiriyor? Bunu açıklığa kavuşturun.Aşkı bulacak mıyım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyün işi sen yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin. Üzerindeki yükü azaltmak için girişimlerin olacak. Yeni birplanı yapmak, sorumluluklarını azaltmak senin için daha iyi olacak. Arta kalan zamanda kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş/yaşam dengeniz biraz yeniden şekillenmeyi gerektirebilir. Ev hayatınızdaki sinir bozucu durumlarhayatınıza sızabilir veya sorumluluklarınızı çok kolay bir şekilde engelleyebilir ve iki dünya sizin için stresin üstüne stres yığabilir. Bunu tersine çevirme potansiyeline sahip olsanız da, evinizi veyayerinizi daha rahatlatıcı hale getirmenin yeni yollarını belirlemek ve uygulamak biraz yoğun odaklanma gerektirebilir. Bırakın evren, ihtiyaç duyduğunuzda size ulaşmanız ve fikir istemeniz için sizi cesaretlendirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, hobi ya da borsadan dolayı para kaybı yaşanabilir. Dolandırılmaya açıksınız dikkat etmelisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle iletişim kurabilirsiniz, eğitim ve seyahat kararı alabilirsiniz. Yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ise tartışma yaşanabilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; aile ve ev konuları gündeminize gelebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız olumsuzluk sizi yıldırmasın. Sorun onun karakterinden kaynaklanıyor. Biraz sabırlı olun, her şey kendiliğinden yoluna girecek. Çalıştığınızyerinde, elinizdeki imkanlardan çok şansınızı kıskananlar var, onların hasetle size çelme atmalarına olanak vermeyin. Para ile ilgili işlerde dikkat gerekiyor. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik hissedebilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 44" R
Ay
Yay
03° 47' 56"
Merkür
Koç
16° 00' 35"
Venüs
Koç
26° 09' 54"
Mars
Balık
26° 41' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 13' 17"
Uranüs
Boğa
22° 07' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 08"
Lilith
Başak
22° 54' 09"
True Node
Koç
15° 32' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>