Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beklemedik Bir Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 20%

Duyduğunuz her kelimeyi detaylı bir şekilde incelemekten kaçının. Çünkü bir şeyi derinlemesine düşünürseniz, kendinize zarar vereceksiniz. İlk düşündüğünüz şey, olaylara verdiğiniz ilk tepkiler doğru olacak, bunlara güvenin. İnsanların söylediği her şeyin altında bir şeyler ararsanız kafayı yersiniz. Bugün çok fazla bunu yapma eğilimde olacaksınız.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finans ve kariyer konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir. Yaşamın farklı alanlarında ne istediğinize, neye ihtiyaç duyduğunuza odaklanabilir; bir iç sorgulama yapabilirsiniz. Kendinize güvenmeli, akılcı adımlar içinde olmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karantinanın olduğu bu günde evde olmak seni ev işleri ile uğraştıracak. Temizlik içerisinde gününü geçirecek ve eski anıları anımsatan eşyalarını toplayacaksın. Bugünde ev işleri ile uğraşırken, yakın bir akrabandan alacağın bir haber ile kendini beklemediğin bir karar ile bulabilirsin. Davranışları konusunda uyardığın arkadaşının kendini düzelttiğini fark edebilirsin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi hesaplarla günü geçirebilirsiniz. Aşırı harcadığınızın farkına varıyorsunuz ama istekleriniz hala sizi cezp ediyor olabilir. Kendinize bir önem sırası belirleyerek sırayla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online alışverişten biraz uzaklaşın.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer maddi konular üzerinde duruyorsanız, biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok hassasiyet olabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerde iyi ilerlemeler kaydedeceksiniz, çünkü yükselmek arzunuzu basiret ve sorumluluk duygusu ile ölçülü hale getiriyorsunuz. Bu süreni zor ya da uzun vadeli kararlar için kullanın. Fırsatları disiplin ve kararlılık göstererek optimize edin.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Alışveriş ve harcamalar bütçe düzenlemesi gerektirebilir. Maddi konularda daha titiz ve uyanık davranmalı, hesabınızı titizlikle gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şakacı birinin hedefinde bugün siz varsınız. Sanal dünyadan olsa bile bu esprilerden kaçamayacaksınız, hazırlıklı olun!

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Gün içinde motivasyonunuz güçleniyor.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözebilmek istiyorsanız daha sabırlı olmanız gerekiyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Hayatın olumlu yönlerine odaklanmaya çalışın.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>