Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Koruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Şu anda duygularınız sağlam bir temele oturmuş, bu da hassas duygularınızı dengelemenize yardımcı oluyor. İçsel ihtiyaçlarınıza daha çok kulak verdiğinizde, romantizm ve aşk konularında son zamanlarda yaşananların pek uygun olmadığını görebilirsiniz. O zamanlar tatmin edici görünüyorlardı fakat daha yakından incelendiğinde, fark edeceksiniz ki aslında her şey yolunda gidiyor gibi göstermeye çalışan sizdiniz.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Ailesel ikilemleri çözmek için iyi bir gün olabilir. Bir aile üyesiyle alevli tartışmalar yaşamış olabilirsin. Kendini bu kişiden uzaklaştırmadan önce, aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeye odaklansan iyi edersin. Eğer pozitif, sevgi içerikli enerjiye odaklanırsan, ufuktaki ışığı görürsün! Huzur bulup sıcak ve samimi sohbetlere yelken açarsın.Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunacağın durum senin için ufak da olsa bir hayal kırıklığı yaratabilir. Buna teslim olmak yerine durumu düzeltmek için uğraşmak, insanları cesaretlendirmek daha iyi olacak. Gelişime öncülük etmek sana keyif verebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. Gün boyunca finansal konularda mevcut rutininiz ve dengeleriniz önemli ölçüde değişime gidecektir. Kazancınız artarken bir yandan artan kazançla giderleriniz de artabilir. Harcamalar konusunda daha rahat davranabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü hayata geçiremediğin planların için kendini baskı altında hissedebilirsin. Eğer sosyal medyayı çok sık kullanan bir Aslan burcuysan, bu günlerde paylaşımlarına dikkat etmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşının sorunlarında yanında olman, aranızdaki bağı güçlendirecek. Motivasyonunu korumak için özen gösteriyorsun.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük olarak yaptığınız işlerde farkında olmadan geçmişte yaptığınız hatalarla karşılaşıyorsunuz. Nedenlerini aramak yerine öncelikle sorunu çözüme kavuşturmalısınız. Ondan sonra nedenini aramak ve o sorunu iyileştirmek yaptığınız işleri daha güçlü olmanıza neden olacaktır

30 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde kendi içinize dönebilirsiniz. Öğleden sonra daha keyifli koşullar söz konusu. Eğlendiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır.

30 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ulaşacaksınız.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz, tabii eğer dünyanızda meydana gelecek boks maçında ön sırada yer almak istemiyorsanız. Doğrusunu isterseniz, etrafınızda saldırganlık had safhada olacak gibi görünüyor; bu durum sizden de kaynaklanabilir çevrenizden de. Eğer kendinizi bir konuda kızgın hissederseniz, Allah aşkınıza, açıkça dile getirin. Bununla birlikte, bu aralar belli meseleler söz konusu olduğunda fazla ileriye gitmemeye de dikkat edin.

30 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat oldukça yoğun bir hale gelmek üzere olabilir, ama bu kötü bir şey olmak zorunda değil! Bu dönem, çevrenizdeki insanlara bir şekilde yaklaşmanız için size daha fazla fırsat sunabilir, ancak aynı zamanda mali durumunuz üzerinde de büyük bir etkisi olabilir. Büyük kararlar almak için erken olduğunu unutmadan, kendiniz hakkında fikrinizi korursanız, bu aşamadan çok daha yüksek bir kazançla çıkabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesur aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugünde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalar da yapabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle, ailenizle ilgili yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Bunlar ileride yeni bir düzen kurmanız için size destek olacak. Eğer taşınmayı düşünüyorsanız harekete geçmek için uygun zaman.

30 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

30 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 29' 55" R
Ay
Yengeç
07° 50' 56" R
Merkür
Koç
25° 23' 58"
Venüs
Boğa
15° 04' 39"
Mars
Koç
08° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 38' 27"
Satürn
Balık
17° 30' 31"
Uranüs
Boğa
23° 00' 26"
Neptün
Balık
29° 13' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
21° 17' 04"
Lilith
Başak
24° 36' 20"
True Node
Koç
15° 02' 60"
Son Güncelleme : 11/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>