Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pratiksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

İlişkin için daha çok çaba göstermek durumunda kalabilirsin. Partnerinin de aynı şekilde yorulmasını ve uğraşmasını beklemek en doğal hakkın olacak. İkinizin aynı anda fedakarlıklar yapması ilişkinin derinleşmesi için önemli olabilir.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda pek umutlu değilsiniz.

Verdiğin emeklerin karşılığını almaya yakınlaştığını bilmek sana moral verecek. Çalışmaya aynı şekilde devam etmek moralini yüksek tutmana yardımcı olacak. Hayallerine ulaştığını bilmek çalışmaya daha sıkı sarılmanı sağlayacak.

Her şeye rağmen sakin kalmaya çalışmak gerekecek. Bol bol nefes egzersizi yapmaya devam etmelisin Bulduğun fırsatları yürüyüş yaparak değerlendirmek sana büyük yarar sağlayacak. Temiz hava almayı ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinin aceleye gelmesinden kaçınmalısın. Her şeyi bir anda yapmak için aceleyle karar vermeye çalışmak hata yapmana sebep olabilir. Sakin kalıp mantıklı düşünmek senin için daha iyi olabilir. Bu sayede daha mantıklı kararlar verebilirsin.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun duygular içinde olsan bile, pratik yönünü ön plana çıkararak, gerçek isteklerini arka plana atmayı başaracaksın. Bugün, hırslarını kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınla çevrene olumlu yaklaşımlar içinde olacaksın. Özellikle yaşamını kolaylaştırmanın yollarını araştırıyorsun.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde barış imzalayacağınız gelişmeler olabilir ya da bir problemi inisiyatif alarak çözebilirsiniz. Önemli sırlar ve bilgiler konusunda dikkatli olun. Ortaklı işlerinizde artık beklentileri ve olması gerekenleri de dikkate almalısınız.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak’ta ilerlerken zaman alabilecek işlere ve uğraşlara daha çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlık ve hizmet konuları da oyalayıcı olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki sizden daha iyi şartlara sahip kişilerin seviyesine gelebilmek için etik olmamayı bile göze almayı düşünebileceğiniz günlerdesiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini duygusal olarak hassas hissedebilirsin. Etrafındaki insanların seni özellikle sinir etmeye çalıştığını düşünebilirsin. Böyle düşünüp insanlara ön yargıyla yaklaşmak yerine duygusal düşünmekten vazgeçmelisin.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aynı anda çok fazla şey yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Çoklu görevde ne kadar yetenekli olursanız olun, çok fazla şey üstlenmek üzere olabilirsiniz! Siz bile karmaşık bir projeyi kendi başınıza yönetmeye çalışırken strese girebilirsiniz. Ayrıntıların çatlaklardan sızması muhtemeldir ve kendi başınıza etkileyici işler yeteneğinize rağmen, bazen birden fazla kişinin üstesinden gelebileceği bir şey vardır. Bu tuzaklardan kaçınmak için sınırlarınızın farkında olun.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Çevrenizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman daha mutlu oluyorsunuz.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir. Ailenizle ve evinizle ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Ayrıca diyete başlamak için de iyi bir gündesiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir. Parasal konulara yönelik, kazançlı çıkacağınız yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 51" R
Ay
Yay
05° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 01' 12"
Venüs
Koç
26° 20' 11"
Mars
Balık
26° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 37"
Lilith
Başak
22° 55' 04"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>