Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendi Gücünü Keşfediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Romantik bir tutku dalgalanması, karşınıza çıkan engeller ne olursa olsun, sizi sevgilinizle buluşmaya itebilir. Ancak, sevgilinizin de ne istediğini anlamak için sezginizi kullanın! İş arkadaşlarınızla birlikte takip ettiğiniz girişimlerde bugün büyük bir adım atılabilir bu da hem sizin hem de ortağınızın güçlü ve motive hissetmesini sağlayabilir. Dikkatli bir şekilde hareket edin, ancak ileri doğru.

Bugün herkesin neden bu kadar harekete geçtiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Anlamak için zamanınızı heba etmeyin. İşlerin olduğu noktada gayet iyi durumda olduklarını kabul etmekte ve eğer insanlara kendi dramalarını sergilemeleri konusunda izin vermekte daha iyisiniz. Sizin işiniz dengeyi sağlamak. Oldukça yoğun olan sorunlarla uğraştığınız için bu durum söylemekten bile daha kolay gerçekleşebilir, bu başa çıkamayacağınız bir şey değil.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Öfke ve hiddet, bir başkasının fikri güçlü ve alevli şekilde sana dikte edildiğin baş gösterecek. Geri adım atmak istemiyorsun. İçinde sönmek bilmez bir ateş mevcut. Bu gücü bilgece kullan. Agresif, tartışmac bir tavır takınma. İnsanları gücendirmek istemezsin. Arkanı kolla, enerjini koru. Birçok insanı etkin altına alabilecek güce sahipsin.Bugün özellikle duygusal anlamda muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Dişi yönünüzün tehdit altında olduğunu, savaşçı ve saldırgan bir tutumun sizi değersiz ve dikkate layık olmayan biri gibi hissettirdiğini fark edebilirsiniz. Huzur, adalet ve uyum arayışında olmak sizi başkalarının ima ettiği gibi zayıf ve ikinci sınıf kılmaz. Aksine bunlar güçlü yanlarınızdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Kova burcunda devam ediyor. Partnerinize odaklanacağınız bir gündesiniz. İş ortağınızla da aranızda çözümlemeniz gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile yaptığı olumsuz kontak nedeniyle öğleden sonra ilişkinizde iletişimin tonu sertleşebilir. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamamakta ısrar edebilirsiniz. Herkes kendi bildiğini yapmakta direnebilir. Aile içinde de sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamı kendi tarzına göre yönlendirmek isteyebilirsin. Bazı konularda sevgiline gereksiz kıskançlık yapabilirsin.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sakin ve huzurlu yapınızın kimsenin bozmasına izin vermemelisiniz. İsteklerinizi karşı tarafa aktırırken zorlanabilirsiniz. Bugün beklentilerinizi konuşmak yerine karşı tarafı dinlemek daha doğru bir davranış olabilir. İyi bir dinleyici olmak bugün size kazandırabilir.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünmenin size faydası olmayacaktır. Maddi düşüncelerinizle alakalı süreci akışa bırakırsanız enerjisel tıkanıklıktan arındırarak daha neşeli girebilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ilişkiler konusunda çalkantılı durumlara işaret edebilir. Ancak kararlı, ciddi ve mesafeli davranarak karşınızdaki kişi ile aranızdaki konuların ve varsa sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

4 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatındaki başarılarınız hakkında son zamanlarda neden bu kadar mütevazı davranıyorsunuz? İyi olduğunuz konular hakkında konuşmak sizi egoist biri yapmaz. Aksine başkalarından iltifat almak işinizi daha da zevk alarak yapmanızı sağlar.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamında aksilikler yaşadığınız ya da yakınlarınızla iletişimsel sorunların olduğu günlerde olabilirsiniz. Yine de sevdiğiniz şeylere vakit ayırmak size çok iyi gelecek.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

4 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda, günlük rutinlerinizde çok büyük değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Yakıp yıkmadan planlı hareket ederseniz ne ala. Diğer türlüsü size zarar verebilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle iskelet sisteminiz, dişleriniz ve eklem yerleriniz konusunda hassasiyetleriniz olabilir. Spor yapıyorsanız, birkaç gün fazla yüklenmemeye çalışın. 

4 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün eşin veya ortağınla ilişkilerinde sıkıntılar yaşayabilir, aile içi ilişkilerden beklediğin desteği bulamayabilirsin. Kontrolün sende olmadığı durumlarda karşındakilerle mücadele etmen gerekebilir, seni engellemeye çalışan kişilerle inatlaşarak çatışmalar yaşayabilirsin.

4 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 17' 40" R
Ay
Aslan
14° 33' 49" R
Merkür
Koç
28° 40' 04"
Venüs
Boğa
18° 38' 29"
Mars
Koç
10° 43' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 27"
Satürn
Balık
17° 43' 11"
Uranüs
Boğa
23° 10' 31"
Neptün
Balık
29° 18' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 09"
Lilith
Başak
24° 55' 36"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>