Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Basamakları Tırmanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 80%

İnsanların bugünkü iletişimi, kalpleriyle yakından ilişkili olacak. Onlarla uğraşırken bunu göz önünde bulundurun. Bu, içe kapanmanız yerine kendinizi dışa vurmanız gereken bir gün. Doğal olarak sürekli kendi içinize dönme eğiliminde olsanız da, tam tersini yapın ve sahneye çıkın. Zıt görüşlerle karşılaşacağınızı düşünseniz bile aklınızdan geçenleri söylemekten korkmayın.

Cazibeniz tamamen kendi başınıza çalışmaktan geliyor olabilir. Bir raporda, belgede veya tam konsantrasyon gerektiren bazı karmaşık hesaplamalar içinde kaybolabilirsiniz. Bu arada, etrafınızda sosyal bir enerji olacak ve insanlar sizi rahatsız etmeye çalışacaklar. Öğlen yemeği davetlerini geri çevirirken arkadaşça davranmaya çalışın. İşlerin yapılması konusunda sabırsız olsanız bile, başkalarına karşı huysuz davranmak ya da bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz!

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Konuşabildiğin kadar fazla insanla konuş. Yabancılara gülümse ve gördüğün bebeklere komik suratlar yap. Çevrendekilere yardım eli uzat ve göksel enerjilerin sunduğu keyifli hislerin tadını çıkar. İnsanlar sana çekilecek ve sen de onlara! Kişiliğin parlayacak ve içinde bulunduğun iyi modla birçok insanın da gününü parlatacaksın. Yaşlı insanların 'Ne kadar da tatlı bir insan' diyecekleri tarzda olacağın bir gün!İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için ilginç bir gün olabilir. İnsanlar tek bir yönünüzü görmeye alışkın ama aslında çok karmaşık yönleriniz de var. Bugün farklı bir yönünüzü ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında biraz şakacı olabilirsiniz ve aptal gibi davranabilirsiniz! Ya da aile üyeleriyle konuşmalar yapabilirsinşz bu da ne kadar kıvrak ve keskin zekaya sahip olduğunuzu gösterebilir. Bugün çoklu yönleri keşfedin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi duygu ev düşüncelerinize odaklanabilir, ilişkilerde ve yaşamda kendi beklentilerinizi bulmak, gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bazı ilişkilerde fedakarlık yapma gerekliliği duyabilirsiniz. Sorumluluklar ve görevlerle ilgilenebilir, yapılacakları yerine getirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına koyduğun ne varsa hepsini bir bir gerçekleştirdin. Meyvelerini toplama zamanın geldi. Son 1 yılda aranın açıldığı bir dostun ansınızın kapında belirebilir. Eğitim hayatı olan bir Aslan burcuysan, okuduğun bölümle ilgili farklı düşüncelere girebilirsin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal harcamalarınızın artış gösterdiğini fark edip gelir gider dengesi kurmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Eski alışkanlıklarınızı bir kenara bırakarak kısa sürede toparlanabilirsiniz. Yeni eğitim olanakları ile ilgili araştırmalar yapıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hangi kurslara katıldığını öğrenirseniz sizin de somut bir veriniz olabilir. İlişkinizde duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Hırçın olmamaya dikkat etmelisiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bolca hareket ve ziyaret dikkat çekiyor. Alacağınız haberlerle planlarınızı değiştirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde terfi haberleri sizlere neşe ve huzur sağlayacak. Sürekli geçmişi irdeliyor ve anılarınızı yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesi kısa yolculukların, gezmelerin, eğitim kapılarını açmanızı sağlayabilir. Zihinsel olarak odaklanma gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler artabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz konumla ilgili aslında fark etmeseniz de birçok olumluluk var. Bu nedenle kafanızı yormak için dert aramaktan vazgeçmeli ve anın tadını çıkarmalısınız.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcunda seyahat edecek.Bugün odağınızda inançlarınız, hayat görüşünüz ve felsefi görüşünüzle ilgili konular olacaktır. Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Önümüzdeki günlerde iletişim trafiğiniz artacaktır.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlar üzerinde büyüleyici bir etki bırakıyorsunuz. Bugün tam vaktindeyerinizde olmaya özen gösterin. Aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte rahatlatıcı bir günün tadını çıkarın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 11' 48" R
Ay
Yengeç
03° 41' 51" R
Merkür
Koç
25° 04' 12"
Venüs
Boğa
14° 41' 34"
Mars
Koç
08° 16' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 34' 02"
Satürn
Balık
17° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 59' 20"
Neptün
Balık
29° 13' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
21° 16' 05"
Lilith
Başak
24° 34' 15"
True Node
Koç
15° 04' 40"
Son Güncelleme : 11/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>