Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında Ay Kova burcunda ilerliyor. Saat 11:05-11:10 aralığında Ay boşlukta hareketini sürdürecek. Ay, 11:10 itibariyle de Balık burcuna geçiyor. Bugün finansal işlemlerinize vakit ayırabilirsiniz. Bugün itibariyle 21:18'de Merkür retro hareketine başlıyor. 5-28 Mart arası maddi olarak açılmamanız gereken bir dönemdesiniz. Kredi kartıyla internetten alışveriş yaparken dikkatli olun. Bilgileriniz kopyalanabilir. Sizden borç isteyenler olabilir. Çok yakınınız bile olsa kibarca geri çevirin. Eğer acil değilse ameliyat için bu tarih aralığını seçmemeniz iyi olacaktır. Miras konusu gündeminizdeyse sizi aldatıcı bilgilerle hakkınızı yemeye çalışabilirler. Her şeyi dikkatli okuduktan sonra imza atın. Retro hakkındaki bilgileri okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel işlerini erteliyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün seyri çevrenin sorunlarıyla uğraşacağın bir günü işaret ediyor. Çalışkan ve sorumluluk duygunu sonuna kadar yerine getiren bir kişi olarak, bugün örnek teşkil edecek davranışlar sergilemen seni olumlu kılacaktır. Bugün hiç ummadığın bir arkadaşının canını sıkacak paylaşımına şahit olabilir, kendini kandırılmış hissedebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı romantik sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Kardeşler ve yakın akrabaların senden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerini ertelemek zorunda kalabilirsin. Diğer yandan anne ailesinde yaşanan sağlık sorununun iyileşmeye başladığını duymak içini ferahlatacak. Sanatla ilgileniyorsan, yetiştirmen gereken işleri içine sinecek şekilde halledeceğinden emin olabilirsin.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni kararlar vereceğiniz önemli bir olay gündeme gelebilir. İlişkilerinize yön vermenin huzuru içinde olabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü ortaklı para konularıyla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Finansal konularla ilgilenirken dikkatinizi toplamaya özen göstermekte fayda var. Önemli kararları bugün almamaya çalışın. Bugün işlerinizde aksamalar olabilir. Rahatsızlık duyacağınız zamanlar olabilir, akışta kalmaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat edin.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu metronun en kazançlıları sizler olabilirsiniz. Diğer burç grupları talihsizlikler yaşıyor iken siz öğrendiğiniz derslerin başarılı sınavlarını vereceksiniz.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh beden dengesini sağlamak, emeklerinizin karşılığını almak istiyorsanız sizi ve etrafı zorlayan tutumlarınızı gözden geçirin. Akşam üstü bekleyen anlaşmalar hız kazanabilir.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda geri gitmeye başlayan iletişim gezegeni Merkür, ortak paylaşımlar alanınızda aksaklıklara neden olur. Parterinizle iletişim kurarken sözlere dikkat etmek de yarar var. Yenianlaşmalarına imzayı 29 Mart sonrası atın. Geçmişten gelen bir aşk yeniden kapıda!

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyayı, pembe gözlükler ardından izlemeye eğilimli olabilirsiniz. Bundan kaçınmazsanız, çevrenizdeki insanlar sizi çok yanıltabilir. Yeni tanıştığınız kişilerin hiç de düşündüğünüz gibi insanlar olmadığını yakında yaşayacağınız nahoş bir olayla öğrenebilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>