Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Küslükler ön planda! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sizin için harika bir gün olabilir. Şu andaki gezegensel uyum, geleceğe doğru ilerlememize yardımcı olan belirleyici eylemlerin bir göstergesidir, siz de gelecekteki günler veya yılların dönüşümü için zincirde bir halka olabilirsiniz. Bu, bazı yaratıcı düşünceleriniz varsa kariyerinizi gerçekten sarsabilir, aynı zamanda aşk hayatınızı da!

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Aklın çocuklarda olabilir. Eğer çocukların yoksa, bir aile kurmak üzerine çeşitli düşüncelere dalabilirsin. Bir arkadaşın da çocuğuna bakmak için bir ricada bulunabilir veya bir kuzen ya da yeğenlerden biri seninle vakit geçirmek isteyebilir. Fakat kendi çocukların varsa, tam oyun modunda olduklarını bil!Şu an sezgileriniz çok güçlü olabilir. Rastgele psişik deneyimler yaşamaya yatkınsınız ve bunlar bugün oldukça yoğun yaşayacağınız şeyler olabilir. Bugün tüm sezilerinize kulak verin. Henüz tanıştığınız biri hakkında bir ilk izlenim edinebilirsiniz. Çeşitli alt metinlere erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sonra başvurmak üzere günlüğünüze yazmak isteyebilirsiniz. İzlenimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ailenin farklı birer hikayesi vardır ve bugün siz de ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Anne babanızın ya da kardeşlerinizin başına gelen şeyler hakkında birtakım komik hikayeler anlatılabilir. Ya da aileniz bebekken yaptığınız yüz kızartıcı şeylerle ilgili hikayaler anlatırken ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kahkaya boğulacak ve akrabalık duygusunun keyfini çıkaracaksınız.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay, tüm gün sert kontaklar kurarak gergin hissetmenize neden olabilir. Özellikle sizler aşk hayatınızda bu gerginliğe maruz kalabilirsiniz. Karşı tarafın söyledikleri kalbinizi bu sefer ciddi anlamda kırabilir. Çocuğunuzun da problemleri vaktinizi alabilir. Merkür-Jüpiter arasındaki sert açı da maddi olarak açılmamanız gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Ay, 19:03'te hareketine boşlukta devam ediyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küslükler ön planda!Sabah üzerinde bir üşengeçlik hissedeceksin. İçinden hiçbir şey yapmak gelmeyecek. Öğle saatlerinden itibaren işlerini pratik ve hızlı bir şekilde halletmen çalışma arkadaşlarının dikkatinden kaçmayacak. Gökyüzü kendini ifade ederken, çözüm üretmek yerine bahane üretmeyi tercih edebileceğine işaret ediyor. Ayrıca aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir. Bugün aynı zamanda sosyal olmak için de elinden geleni yapacaksın. Evliliğinde sorunların varsa sorunlar hiç bitmeyecekmiş gelebilir. Olayların üstüne üstüne gitmek durumu bazen karmaşık hale getirir. Biraz yalnız kalmak daha sağlıklı düşünmeni sağlayacaktır.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Bazı akışları hızlandırmak fiziksel ve psikolojik olarak sizi yorabilir, aceleci olmamalısınız.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza temiz bir sayfa açmak, yeni strateji ve hedefler belirlemek için uygun bir gün. Dışarıyı değiştiremezsiniz ama bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ekonomik durumunuz iyi olsa dahi birazinizi sıkı tutmanızda fayda var. Yemeğinizi evden götürmek gibi küçük bir adım bile bütçenize katkı sağlayacaktır. Hem böylece mutfak tecrübenizi artırmış olursunuz.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir inşaat yatırımına ortak olarak girebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki dayanışmayı güçlendirmek istiyorsanız açık şekilde mevcut sorunları masaya yatırmalısınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödeme hesabınıza yatırılır. Hak edişlerinizi yöneticinizden talep etmeyi asla ihmal etmemelisiniz. Öz değerinizle ilgili farkındalığınızın yüksek olduğu bir gün.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu bugün içgüdülerinize fazla güvenmemelisiniz. İstekleriniz sizi yanlış yerlere sürükleyebilir. İradenize hâkim olmalısınız. Maddi anlamda gerekli düzenlemeleri yapabilmek için günlük düzeninizde majör değişiklikler yapmanız gerekebilir. Her düşüncenizi herkesle paylaşmamalısınız. Siz samimisiniz ama insanlar fırsatçı.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hâlihazırdaki işinde ya da yeni birgirişiminde, uzun soluklu gelişmeler içerisinde olabilirsin. Romantik ilişkinde haraketlilik artarken, yaratıcı çalışmalarda da başarı sağlayabilirsin. İlişkilerinde birtakım mevzuları alttan alman gerekebilir ve finansal konularında seni rahatsız eden belirsizlikler ortaya çıkabilir.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 50" R
Ay
Balık
17° 02' 59"
Merkür
Koç
18° 45' 32"
Venüs
Boğa
05° 32' 04"
Mars
Koç
02° 33' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 53' 33"
Uranüs
Boğa
22° 33' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 53"
Lilith
Başak
23° 44' 46"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>