Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Destek Görmek İyi Gelecek Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün kişisel yaşamınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de sevgilinizle sıkıcı bir rutine girdiniz. Bazı yaratıcı fikirlerle daha fazla eğlenebilirsiniz. Her akşam TV izlemek gibi bir alışkanlık edinmeyin, yakındaki bir şehre gidin ve gezin. Açık havada bir konser dinleyin ya da güzel bir parkta zaman geçirin. İşleri biraz sallayın!

Bugünün bulmacasının parçaları sizin için uygun olmayabilir ve bunun nedenini hiç bilmemeniz mümkün. Bu iyi bir şey. Tam olarak anlamadığınız şey üzerinde fazla stres yapmayın. İşlerin yürümesinin yolu dinlemekten geçiyor. Her iki tarafta da mutlaka ayarlamalar yapılmalıdır, ancak bu ancak her iki taraf da kulaklarını açmaya ve birbirlerinin bakış açısını anlamaya istekliyse gerçekleşebilir.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Göksel enerjiler, seni özellikle spor veya mesleki alanda bir eğitim almaya yöneltebilir. Mesleki alanda bulunduğun konumun değerini sorgula. Uzmanlığınla insanları ikna edebiliyor musun? İyi bir öğretmen olmak için daha fazlasını bilmen gerektiğini düşünme. Doğrusu, profesör de öğretirken öğrenir.Bugün içini dökmeye ihtiyacı olan kişilere anlayışla yaklaşın. İnsanlar, bir iki saat size derdini anlatma şansı bulabilmek için kapınızın önünde kuyruk oluşturursa hiç şaşırmayın. Zihniniz oldukça keskin olacağı için size anlatılan her türlü meselenin özünü görmeyi başaracaksınız. Büyük ihtimalle olayları güçlü sezgilerinizle kavrayacaksınız, bu yüzden de insanlar anlattıkları her türlü mesele hakkında sizden tavsiye istemekle iyi edecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışarı çıkıp bir şeyler yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Birkaç arkadaşa telefon etmek ve akşam bir araya gelmek çok zor olamaz. Ya da bir etkinliğe katılmak! Merak ettiğiniz ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer var mı? Öyleyse, bugün oraya gidin. Yani ne yapıyorsanız yapın kendinize vakit ayırın.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi bildiğini okuma konusunda olan hareketlerini azaltman gereken bir gündesin. Bunun sebebi hem sosyal çevrendeki hem de ailendeki bazı kişiler bugün hayatına bambaşka bir şekilde yön verebilecek konuşmalar yapabilir. Sevdiğin insanların değerini daha iyi anladığın bir gündesin. Uzun zamandır beklediğin maddi yardımı bugün görebilirsin. Bu durum seni hem maddi hem de manevi açıdan motive edebilir. Belli bir süredir aranızda soğukluk olan bir arkadaşın ile bir araya gelebilir. ARanızdaki buzları eritebilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekilerin söylediklerini bugün çok fazla ciddiye almayın. Herkes kendine göre bir fikir ve bir eleştiriye zaten sahiptir. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olamaz. Farklı düşüncelere sahip olduğunuzu bilin ki o farkı görün.

6 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelecek olaylar gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız kayıpların ardından, içsel süreçlerin içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var.

6 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazancınızın ve bereketinizin artacağı bir gündesiniz ayrıca yeni bir kısmet beklentisi içerisinde iseniz bugünlerde gözünüzü dört açmanızda fayda var.

6 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Manevi konular her zamankinden çok ilginizi çekebilir. Ruhunuzda anne tarafınızı hissedebilir, başkalarına kol kanat gerebilirsiniz. Hayırsever, yardımsever yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneksel değerlere bağlı olan biri olmanız sizden farklı değer yargılarına sahip insanları yargılayabileceğiniz anlama gelmez. Bu şekilde davranıyor olmanız arkadaşlarınızı sizden uzaklaştıracaktır, dikkat edin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın 12. evinizde seyahat edeceği bugün kendinizi ortaya koymak kolay olmayacaktır. Eski konular gündeminizi meşgul edebilir.Spiritüel aktivitelere zaman ayırmak iyi gelecektir. Ay ile Jüpiter'in karşı karşıya geleceği akşam saatlerinde sorumluluklarınızın ruh sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

6 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın her alanındaki ortaklıklar, günün ana konuları olacaktır. Elinizdeki konularla kendi başınıza uğraşmak yerine işbirliğine yönelmeniz, sonuçlar açısından daha yararlı olabilir. Bu şekilde, ortağınızın getirdiği fikirlerle daha zengin bir düşünce şekline sahip olabilirsiniz.

6 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğin insanların değerini anladığın bir gün. Uzun zamandır beklediğin maddi yardımı görebilirsin. Bu seni motive edebilir.

6 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; borç, alacak, vergi, kredi gibi seni içten içe huzursuz eden konuların üstesinden gelmek için ailenden destek isteyebilirsin. Duygularının ve sezgilerinin yoğunluğu seni yorabilir, hislerinin herkes tarafından fark edilmesini istemeyebilirsin ancak yaşadığın duygusal krizleri konuşarak çözebilirsin.

6 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 43" R
Ay
Balık
29° 47' 32"
Merkür
Koç
19° 20' 08"
Venüs
Boğa
06° 36' 44"
Mars
Koç
03° 14' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 23"
Satürn
Balık
16° 57' 56"
Uranüs
Boğa
22° 36' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 47"
Lilith
Başak
23° 50' 35"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>