Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dengeni Bozmuyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm bugün ön planda. Fantezileriniz normalden daha canlı, bu yüzden onların kendini göstermesine izin verin. Bugün her şeyi belli etmek istiyorsanız, bunu başarmak için adım atıp inisiyatif almak gerek. İnsanlar bugün duyarlı ve şefkatli olmayabilirler. Kendiniz ve hayal gücünüzle mutlu olabileceğinizi unutmayın. Kalbinizde saklı ve ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Tahmin edilemez şeylerle dolu bir gün. İnsanların ruh halleri inişler ve çıkışlar şeklinde işliyor. Borsa da bu enerjiyi taşıyor olacaktır. İşleri bekletmeye çalış, sakin ve kendine odaklı ol. Kontrolün dışındaki şeyler hakkında gereksiz tartışmalara girme. Zıtlıklardan kaçın ve başını dik tut. İşlerin çözülüp yoluna girmesi için yarını beklemelisin.Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içini dökmeye ihtiyacı olan kişilere anlayışla yaklaşın. İnsanlar, bir iki saat size derdini anlatma şansı bulabilmek için kapınızın önünde kuyruk oluşturursa hiç şaşırmayın. Zihniniz oldukça keskin olacağı için size anlatılan her türlü meselenin özünü görmeyi başaracaksınız. Büyük ihtimalle olayları güçlü sezgilerinizle kavrayacaksınız, bu yüzden de insanlar anlattıkları her türlü mesele hakkında sizden tavsiye istemekle iyi edecekler.

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mektup yazmayı, tebrik kartı göndermeyi veya bugün çok uzakta biri için bir hediye paketi oluşturmayı planlayın. Bu, özellikle alıcı taraftaki kişi sizden bir şey beklemiyorsa, çok eğlenceli olabilir. Resimler, el sanatları, kurabiyeler, şekerler veya kitaplar gönderebilirsiniz. Basit bir tebrik kartı bile birisinin gününü gerçekten aydınlatabilir. Biraz eğlenin!

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış hissedebilir, istediğiniz gibi davranamadığınızı düşünebilirsiniz. Bazı konulardaki olgun davranışlarınız hem aileniz hem de çevreniz tarafından takdir görebilir. Kendinizi geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Kariyer hedefi olan bir Aslan burcuysanız, yöneticiniz ile aranızdaki ilişkiyi sağlıklı kurmanız gerekebilir. Maddi anlamda altına yatırım yapma fikri bugün daha ağır basabilir. Sevdiği kişi ile sorunları ile olan bir arkadaşından telefon alabilir, onunla akşam saatlerinde bir kahve içebilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürleşmek isterken yeterli duygusal donanıma sahip olmayabilirsiniz. Kendinizi değiştirmek için şartları çok zorlamayın. İsteklerinizin kölesi olmak yerine onların efendisi olun. Onların sizi değiştirmesine izin vermeyin.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden başınıza gelen olaylara karşı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda konsantrasyonunuzu toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alırken özen göstermenizde fayda var.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hedefi olan biriysen, yöneticinle arandaki ilişkiyi sağlıklı kurman gerekebilir. Maddi yatırımlar yapma fikri ağır basabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar sizinle fikir alışverişinde bulunduklarında size güvenebileceklerini hissediyorlar. Güçlü görünüşünüz sayesinde herkesin kalbinde kolaylıkla taht kuruyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kendinizi nostaljik hissedebilirsiniz, geçmişiniz üzerine düşünmek keyif verecektir.Manevi yönünüzü güçlendirecek aktivitelere katılabilirsiniz. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile yurt dışıyla ilgili konuların ön plana çıkacağı bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizde yakaladığınız ahenk ve düzen şu an zorlandığınız tüm konuları daha rahat karşılamanıza yardımcı oluyor. Desteklenmekten rahatsız olmayın. Daha önce de siz birçok insana destek verdiniz. Yolunuzu belirlemeniz gerekiyor. Nereye gitmek, nereye ulaşmak istiyorsunuz. Sadece madde dünyada değil, içinizde gitmek istediğiniz yer neresi?

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruhen dinlenmeye zaman ayırabileceğiniz bir gün olabilir. Sessiz sakin ortamlarda bulunup kalabalıktan uzak kalmak bugün iyi gelebilir. Akışa uymakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün kendini ve duygularını ifade etmekte zorlanabilir, yaşamın getirdiği sorumlulukları tek başına yüklenmek zorunda olduğunu hissederek yalnız kalabilirsin. Ancak aynı zamanda Venüs' ün burç değiştirmesiyle yakın çevre veya sosyal medya ilişkilerinin canlandığı bir döneme girmiş olabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>