Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gereksiz Düşüncelerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Tutku dolusun. Muhtemelen de pek ev işi yapasın olmayacak. Daha çok gününü eğlenerek geçirmeye ayırmak istiyorsun. Romantik partnerinle özel bir şeyler yap. Güzel bir parka gezinti planlayın. Birbirinize olan hayranlığınızı dile getirin. Ya da bir lokantada akşam yemeğinin tadını çıkarın. Birlikteliğinizin basit öğelerini bile kutlama faktörü haline getirin!İster doğrudan size yöneltilmiş olsun ister farklı şekilde, bugün eleştirilmeye karşı oldukça hassas bir günde olacaksınız. Bu durum arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz ile sizin aranızda yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Günün sonunda, insanların size söylediklerine kulak kabartmanızda fayda var. Onların söylediklerinde hakikat payı olamaz mı? Biraz yapıcı bir eleştiriden kimseye zarar gelmez; aksine sizi ileriye taşır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Süper güçlere sahip olmak üzerine hayal kurmayı bıraktığında, emin ol çok daha iyi hissdeceksin. Sen bir süper kahraman değilsin ve hiçbir zaman da olmadın. Öte yandan, geçmiş sömürülmüş olan yeteneklerin var, fakat şu an bu yeteneklere ilgi göstermiyorsun. Bu meseleleri yeniden düşünme zamanı.

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyerinde ve görevlerinizde yarım kalmış konuları ve çalışmaları tamamlayabilirsiniz. İlişkilere, geleceğinize daha gerçekçi bakabilir ve kendi isteklerinizle ilerlemeye önem verebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınla bir araya geleceksin. Yeni kişiler ile tanışabilirsin. Yeni tanıştığın kişiler sayesinde birtakım fırsatlar karşına gelebilir. Gereksiz, seni rahatsız eden düşüncelerden kurtulmuş olman, işlerine daha kolay odaklanmanı sağlayacak. Sosyal çevrende başarının kıskanıldığına dair haberler kulağına gelebilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başarıya imza atıyorsunuz. Sorumluluğu üzerinize aldığınız her konunun üstesinden gelecek güce sahipsiniz. İş hayatınızın yenilikleri sizi daha umutlu bir geleceğin parçası yapacaktır.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konuların ortamlarda çok rahat konuşulabilmesinden rahatsızlık duyabilirsiniz. Bir konu gündeme geldiğinde emin olmadan ani tepki vermemeye çalışın.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaderin sizin için planladıkları üzerine düşünmekten bunalmış olabilirsiniz. İstediğiniz gibi ilerlemeyen olaylara üzülmekten vazgeçin ve kendinize zaman ayırın. Çocukluğunuzu hatırlatan bir imge günün hatırlatıcı öğesi olacaktır. Bugün planlar içerisinde kaybolmaktansa dinginleşmek için uygun bir zaman.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızdaki gelişmelerin, duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Hedeflerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğunu çevrenize hissettirmelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte sıradan ve sakin bir gün geçireceksiniz. Günün sonunda elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek sağlıklı besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>