Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İstediğini Almak da Kararlısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Kişisel hayatını bugün hareketleniyor olabilir. Birden bire eski sevgilinizden bir haber alabilirsiniz. Bu kişiyle uğraşırken bazı karmaşık duyguları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizin daha tutkulu ve eğlenceli olmaya başladığını görebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte anı yaşayın ve kalbinizdeki tüm sevgiyi ifade edin.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Bütünsel iyileşmeye yönelebilirsin. Fiziksel sağlığını geliştirmek istiyor olabilirsin. Bir beslenme uzmanı veya otacıya enerji seviyeni arttırmak konusunda danışabilirsin. Küçük çaplı bir sırt ağrın olabilir ya da bir masör tarafından iyileştirilebilecek bir rahatsızlığın olabilir. Bedenine daha olumlu bir enerji akışı getirecek şeyler yap. Spiritüel yaklaşımlar içeren teknikler benimsemeyi de unutma.Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu aralar sık sık aklınıza gelen biri var mı? Eğer öyleyse, bir araya gelme zamanı gelmiş olabilir. Çalışılması gereken bir şey varsa veya sadece onu özlüyorsanız, iletişim kurmak için e-posta, sosyal medya veya telefon görüşmesi ile gereken adımları uygulayın. Sürekli olarak kafanıza girmesini sağlamak yerine, uzanın ve iletişim kurun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak için gün saydığın planları hayata geçirme konusunda somut adımlar atmaya hazırlandığın bir gündesin. Sonucu ne olursa olsun kendi bildiğini yapma konusunda kararlısın. İş değiştirmek gibi düşüncelerin varsa bu konuda acele karar vermemelisin. Maddi anlamda belli beklentiler içindesin. Bu beklentilerin gerçekleşmesi için elinden gelenin fazlasını yapabilirsin. Ailenin takıldığı bir konuda onlara yardım etmek için imkanlarını kullanmakta çekinmiyorsun. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle kısa bir tatil yapabilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız için yeni bir başlangıç içine girebilirsiniz. Çevrenizden gelen destekler ile işleriniz daha da kolaylaşacaktır. Sadece dedikodulara dikkat etmelisiniz. Kendinizi istemediğiniz durumlar içine sokmamalısınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzdan geçerken, kişisel konularda daha aktif ve yenilikçi olabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koymak zor olmayacak.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sadece yapabilirliklerinizi taktir eden ve sizin iyi yönlerinizi destekleyen kişiler ile muhattap edin. İş içerisinde de diplomasiyi elden bırakmayın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte uzaklardan yana şans sizin tarafınızda. Bu bir aylık dönem yabancı bir aşkı gündeme getirebilir. Yapacağınız seyahatlerden çok daha fazla keyif alabilir, sevinç ve mutluluk duyabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün veda etmeniz gereken her neyse kendinizi zorlayın ve artık bu durumla vedalaşın. Bu biten bir ilişki de olabilir arkadaşlık da. Bunun ruhunuza daha fazla ağırlık yapmasına izin vermeyin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlayacak. Bugün göz önünde olmaktan keyif alırsınız.Kariyerinizle ilgili konularda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ın etkisiyle ilişkilerinizle ilgili konular ön plana çıkmış olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğiniz dilinizin ucunda. Ne kadar pozitif konuşur, çevreniz ile diyaloglarınızı ne kadar pozitif tutarsanız geleceğiniz için o kadar iyi yatırım yapmış olursunuz. Bu dönem çevrenizdeki insanlar sizin için çok önemli olacaklar. Geçmişteki bazı konuları çözümlemeniz gerekiyor. Aşk gelmeli, âşık olmalısınız. İşte o kadar.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok fazla düşünüyor ve ön planda tutuyorsunuz. Bir sürü insan kendisinin fark edilmesini istiyor. Yalnız değilsiniz. Bu sebeple başkalarının duygularına ve isteklerine karşı da empati yapmalısınız. İlişkiler ön plana çıkıyor. Özellikle partnerlik ilişkileri açısından olumlu bir hafta sonu olacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; kendinden ve ilişkilerden beklentilerinin yüksek olduğu bir gündesin. Özgüvenle harekete geçebilir, paylaşımlarında fazla cesur olabilirsin. Her fikre saygı duymak yerine kendi görüşlerini kabul ettirmeye çalışman, farklı düşüncelere kapalı olman sosyal ortamda gerilime yol açabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 20" R
Ay
Balık
05° 02' 34"
Merkür
Koç
18° 15' 20"
Venüs
Boğa
04° 30' 29"
Mars
Koç
01° 55' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 22"
Satürn
Balık
16° 49' 20"
Uranüs
Boğa
22° 30' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 06"
Lilith
Başak
23° 39' 13"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>