Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bir Parça Hüzün? Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevgilinizin sizden daha fazla bağlılık istemeye başladığını görebilirsiniz. Siz istediğini yapıp rahat takılmak istiyorsunuz ancak karşısınızdaki ilişkiniz için daha gerçekçi ve istikrarlı bir gidişat istiyor. Güven bu denklemin çok büyük bir parçası, unutmayın. Sevgilinize onu beğendiğinizi ve istediğinizi hissettirin. Belki de sizin beğenilme duygusuna ondan daha fazla ihtiyacınız olabilir!

Bugün biraz dalgın mı hissediyorsunuz? Harekete geçecek motivasyonu bulmakta zorlanıyor musunuz? Endişelenmeyin, şanslı gününüzdesiniz ve karşı karşıya kaldığınız her durum hakkında anında bilgi sahibi olacaksınız. Sizi birçok açıdan, özellikle duygusal olarak dönüştürmekle tehdit eden güçlü bir güç var.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mucizelere inanmayı seviyorsunuz ve yıllardır başınıza böyle şeyler geliyor. Bugün, koruyucu meleğinizin size bir mesaj vermeye çalıştığını düşündüren olaylar yaşayabilirsiniz. Radyoda duyduğunuz şarkılara ve kulak misafiri olduğunuz sohbetlere dikkat edin. Bir mesaj tuhaf bir yolla size ulaşabilir ve bu hayatınızda bir şeyi daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yılın ilk gününe Ay senin burcunda giriyoruz. Ruh halin dalgalı olabilir. Hassaslaşabilir ve duygusallaşabilirsin. Spiritüel konulara olan merakın hem bugün hem yıl genelinde daha da artacaktır. Bugün eline geçen bir kitap seni çok etkileyebilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk günü senin için nostalji ve anılarla geçebilir. Aman sakın kendini sorgulama! Bu ruh hali öğleden sonra üzerinden kalkıyor. Hemen hazırlanıp dün akşam yaşanan partinin detaylarını almak için soluğu arkadaşlarının yanında alıyorsun. Sevdiğin insanlarla sohbet etmek, sana çok iyi geliyor. Günün sonuna doğru geçmiş zamanların muhasebesi seni tatlı bir hüzne sokabilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır. Alıngan ve hassas bir gün olabilir. Bu sizlerin davranışlarına göre şekil kazanacak. Hiçbir şey kusursuz değildir. Belki bunu hatırlamak size iyi gelebilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması düşünüyorsanız rekabetin olduğunu unutmamalısınız göreceğiniz değer sizi rahatlatmamalı ve daha çok çalışmayı göze alarak ilerlemelisiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın ilk gününde sosyal çevrenizden alacağınız bir haber sizi oldukça mutlu edecek gibi duruyor.

1 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki gizemleri çözmek kendinize yeni yollar yaratmanızı sağlıyor. Kendi duygu ve düşünceleriniz üzerine düşünmeniz ikili ilişkilerinize de olumlu etki ediyor.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzdaki seyahatine devam eden Ay'ın Satürn ve Plüton ile kuracağı olumlu etkileşim bugün arkadaş çevrenizden destek görebileceğinizi gösteriyor.Somut hedefleriniz üzerine düşünmek ve strateji oluşturmak için uygun bir gün. Akşam saatlerinde, Ay ve Mars etkileşiminin etkisiyle yurt dışıyla ve yabancılarla alakalı konular gündeme gelebilir. Hukuki meseleleriniz varsa çözümüne yönelik adımlar atabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

1 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>