Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikir Alışverişi Yapıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün iletişim yetenekleriniz güçlü olacak. Her zaman kelimelerle aranız iyi olmuştur ama bugün gerçekten bir yıldız olabilirsiniz! İhtiyaç duyduğunuzda doğru kelimelerin dilinizden kolayca döküldüğünü göreceksiniz. İster bir satış yapmaya isterse de ilgilendiğiniz kişiyi etkilemeye çalışıyor olun, bugün size yenilikler sunacak.

Şu an bir ayrı kalmışlık hissinden geçiyor olabilirsiniz. Belki son zamanlarda yeni bir işe geçmek için eski bir işiniz ayrılmış olabilirsiniz. Ya da belki de kendinizi çok anlayamadığınız romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Kişisel bir karışıklık döneminden geçiyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinize nazik olmaya çalışın. Yakında yaptığınız seçimlerin olumlu olduğunu göreceksiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Evsel konularda bir şeyleri tamamlama isteğin ve dürtün çok yüksek. Bir tamirat işini erteleyip durduysan, bugün bu işin üstesinden gelmek için uygun bir gün. Kendini fiziksel enerjiyle ve pratik bilgilerle donatılmış şekilde bulacaksın. Ellerini kirletmek ve bir şeylerle uğraşmak senin için her zaman rahatlatıcı olmuştur. Bu açıdan, Balık en “erkeksi” burçlardan biridir!Bugün kendinizi, kabuğundan başını uzatan bir salyangoz gibi hissedebilirsiniz. Kimse bakmıyorken, yavaşça ve dikkatlice başınızı uzatın ve dış dünyayı kolaçan etmek için anteninizi uzatın. Size benzeyen bir canlı görürseniz biraz daha rahatlayı kabuğunuzdan çıkabilirsiniz. Gardınızı haddiden fazla indirmemeye özen gösterin. Çünkü karnı acıkmış büyük bir tavuk merakla akşam yemeğinini arıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan size sunulan fırsatları fark etmeye odaklanmalı ve fırsat yakalama odaklı olmalısınız. Aile üyelerinizin işleri ve istekleriyle ilgilenebilir ve aileniz, eviniz için aktif bir çaba içinde olabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi olmak isteyen bir Balık burcuysan, bugün itibariyle somut bir adım atabilirsin. Araştırmalarına hız vereceğin bu günde, arkadaşlarının da fikirlerini almak isteyebilirsin. Bugün, su burcunda Yeniay meydana gelecek. Aile içerisinde çözüme ulaşmamış miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Yalnız bir Balık burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi seninle iletişime geçmek için mesaj atabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı abartılı yaşadığınızın farkında olamayabilirsiniz. Eleştiriler sizde bir aydınlatma yaratabilir ve sizi değişime götürebilir. Sabırlı ve ilmek ilmek ilerlemeniz sizi güçlü bir yapı kurmaya götürebilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendiniz için özgürlük isteminde bulunurken kontrolü çok fazla elinizde tutmaya çalışmanız ilişkinizi zora koşabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dünyayı olmasını istediğiniz şekilde değil olduğu gibi çıplaklığı ile görmeniz gerekebilir. Hayallere bir süre ara verip gerçek dünyaya odaklanın. Bu çok hoşumuza gitmese de gerekli bir adımdır. Odağınızı ve enerjinizi doğru şekilde yönlendirdiğini zamanhayatında güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Gerekli atılımları sağlayacaksınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve çok kararlısınız. Meditasyon yapmaya başlayarak kendinizi daha dengelenmiş hissedebilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 07" R
Ay
Aslan
05° 18' 09" R
Merkür
Koç
27° 46' 56"
Venüs
Boğa
17° 42' 57"
Mars
Koç
10° 08' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 48"
Satürn
Balık
17° 39' 57"
Uranüs
Boğa
23° 07' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 36"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>