Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size pek şık gelmeyecek. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz.

14 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz. Saat 00:59 Mars-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde doğru bir yol ve hedef belirlemenizi sağlar. Kararlılık verir. Doğru ile yanlış beraberlik arasındaki farkı anlamanızda yardımcıdır. Ortaklaşa hareket etmenin göstergesidir. Mevcut ilişkinizi güçlendiricidir. Daha olumlu bir hisle hayatı kucaklamanızı sağlar. İş, ticari, finansal, eğitim gibi  konularda da doğru tercihi yapmanızda rehberinizdir. Saat 04:37 Ay-Neptün faydalı görünümü, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici bir enerjiyle başlamamızı sağlıyor. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Saat 22:35 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Bir gün değil, 365 gün 6 saatimiz aşkla sarmaş dolaş yaşansın Aşkla gelene selam olsun Aşktan söz eden her dem var olsun….   Keyifli bir aşk günü geçirmeniz dileğimle,  

14 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

14 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun haftanın ardından hafta sonuna gelindiğinde, yaratıcı planlar yapabilir, sevdiğiniz kişilerle güzel vakit geçirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ve öğle civarında gergin diyaloglar veya hızlı hareketlere bağlı sıkıntılar olabilir, ama gün genelinde ve önümüzdeki günlerde aklımızın hızlı çalışacağı, zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza odaklanabileceğimiz, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki hareketliliğe çok daha açıksınız. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Ziyaretler artabilir.

14 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi birazda olsa rahatlatacak.

14 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

14 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir tatil programı, bir seyahat keyfinizi yerine getirecek. Hayatınızda bir insan yoksa uzak ortamlarda, tatilde, seyahat halindeyken ya da eğitimle ilgili alanlarda aradığınız aşkı bulabilirsiniz.

14 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgililer Günü’nde maneviyatın önemini iliklerinize kadar hissedebileceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde size huzur veren kişilerle bir araya gelip farklı konuların konuşulacağı etkinliklere dahil olabilirsiniz. Sevgilinizle kısa yolculuklara çıkabilir, ilişkinizin keyfine varabilirsiniz. Merkür'ün Kova burcuna geçişi zihinsel farkındalıklarınızı geliştirmiş olacaktır. Genel olarak ise; Sevgililer Günü'ne harika bir durumda, Ay Boğa burcundaki konumuyla giriyoruz. Merkür Kova burcuna giriyor. Gezmek, restoran ve kafeteryalarda yemek, içmek, keyif almak için çok uygun bir gündeyiz. Gökyüzünde zorlayıcı etkiler yok. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak, sevgilinize hediye almak ve ne istediğinizi bilerek mağazaları dolaşmak için harika bir gündesiniz. Bu özel günün bir diğer gökyüzü desteği de Merkür'ün Kova burcuna geçişi. Merkür Kova burcundayken yeni arkadaşlıklar kurup, bol bol arkadaşlarla vakit geçirmek sohbet ortamını destekler. Haklara, eşitliğe, politik ve sosyolojik normlara daha fazla dikkat ederiz. Özgür düşünmek, özgürlüklerimize önem vermek isteriz. Oldukça zeki ve orijinal fikirler öne süren kişilerle bir arada olabiliriz. Yeni çıkan elektronik cihazların alış verişlerini 6 Mart'a kadar olan bu süreçte yapabiliriz.

14 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi yoğunlaştırmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, aklınız, sürekli eviniz ve ailenize gidebilir. Eğer bir sorun yaşamıyorsanız, sizi doğrudan etkilediğinin farkında olduğunuz ev ortamını nasıl daha da olumlu kılabileceğinizi düşünebilirsiniz.

14 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>