Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Alanları Araştırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırma şansına sahipsiniz. Net adımlar attığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak daha ön plandasınız. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşacaksınız ancak daha sağlam adımlar atıyorsunuz. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizin belirleyici olabileceği bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinize, ilgi alanlarınıza, işinizle ya da hayatınızla ilgili konulara zaman ayırmamanın ağırlığını yaşayabilirsiniz. Eğitim almanız gereken konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Farklı etkileşim alanları oluşturmak misyonunuzu bulmanızı sağlayabilir.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun enerjisi yüksek olacak. İçsel bir yolculuk yapmak ve duygusal olarak derinlere inmek için harika bir gün olacak. İç sesinizi dinleyin ve doğru yolu bulmak için içgüdülerinizi kullanın. İlişkilerde duygusal bağlar güçlenebilir ve derin bir anlayışla iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca kendinizi rahatlatabileceğiniz hobiler veya aktivitelerle ilgilenmek de iyi bir fikir olabilir. Kendinize zaman ayırın ve kendi ruhunuzla bağlantı kurmaya odaklanın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir uyku uyman güne güzel başlamanı sağlıyor. Bugün iç dünyanla derin hesaplaşmalara giriyorsun. Psikolojik olarak seni zorlayan olaylar karşısında net bir tavır takınacaksın. Ailenle beraber çalışan Balık burcuysan, ailenin sana karışmasından rahatsızlık duyabilirsin. İlgini çeken farklı bir sektöre yönelebilirsin.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olmadığınız biri gibi görünme telaşını sonlandırmalısınız. Başka türlü kabul görmeyeceğinizi ya da etki bırakamayacağınızı düşünerek özgüveninizi zedeleyebilirsiniz. Hayatta hiçbir durumun buna değmeyecektir; geleceğiniz için alacağınız en iyi karar bunu kırmaya çalışmaktır.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son dönemlerde eğer yeni işe girecekseniz ya da başlayacaksanız da yine sözleşme yapmak için uygun bir zamandasınız. Yeniyeni heyecan demek.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz gergin hissedebilirsin. İnsanlarla arandaki muhabbetin beklentilerinden farklı ilerlemesi ve bu konuda kontrol sahibi olamaman seni gerebilir. Ancak kendine vakit ayırırsan çok daha keyifli bir gün seni bekliyor olacak.

14 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi uzun süredir devam eden sorunlar üzerinde harekete geçmek, projeleri ve uğraşları yeniden düşünmek veya yeniden düzenlemek, dinlenmek ve iyileşmek için daha fazla zaman aramak önemlidir. Karar vermek için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Bugün aynı zamanda gevşemek için daha fazla zaman ayırmayı da teşvik eder. Şimdi enerjiler yoğun ve kişisel bir ikilem veya zorlayıcı bir karar söz konusu olabilir. Derin arzularla temasa geçmeyi ve onlarla yüzleşmeyi hedefleyin. Yüzeyin altında pek çok şey oluyor olabilir ve geçmiş olaylara, suçluluk duygularına ya da kaçırılan ya da kaybedilen fırsatlara takılıp kalmak mümkündür. Duygularınızı yönetmek ve arınmış hissederek ilerlemek için öz dürüstlük çok önemlidir.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler. içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Flört ve evlilik kısmetlerin açılıyor. Ruh eşinle karşılaşabilirsin. Eğer zaten bir ruh eşin varsa da onunla güzel vakitler geçirebilirsin. Mutluluk ve bolluk seninle olacak.

14 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

14 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>