Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatan bir işe yatırım yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, bize nasıl yaklaşılırsa o şekilde karşılık vereceğimizin işaretçisidir. Problemli insanlardan uzak durmaya çalışacağız. Zaten yeteri kadar kafam dolu, kimsenin tuhaflıklarına katlanmak zorunda değilim diye düşünebiliriz. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, çıkarlarınızı öne almanızı sağlıyor. Size kuvvet veriyor. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü,veya özel yaşantımızdaki sorunları çözümleme arzumuzu işaret ediyor. Hakkımız olanı almak istiyoruz. Sağlıklı, verimli ve huzur verici olana yöneleceğiz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı ve pratik zekân kuvvetli biri olduğunu bugün bir kez daha göstermene vesile oluyor. Kendini başarılı bulmadığın konularda beklediğinden de daha iyi bir performans sergileyebilirsin. Eğer yurtdışı ile ilgili yazışmaların veya görüşmelerin varsa, gün içerisinde olumlu haberler alabilirsin. Hayata dair daha cesur kararlar almanı sağlayan kişilere minnet duygunu göstereceksin. Yakın çevrendeki kişilere destekte bulunmanı gerektiren durumlar oluşabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, sevdiğin kişinin kariyeriyle ilgili önemli bir gelişme yaşanabilir. Ailen ya da kardeşlerin ile yaşadığın tartışmalar bugün sonuca bağlanabilir. Yediklerine daha çok dikkat etmen gereken günlerden geçiyorsun.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gayrimenkul alım-satımı ile ilgili konularda bazı kararsızlıklar içinde kalabilir, endişeli bir tavır takınarak gelecekle ilgili hayallerinizin gerçekleşmeyeceği düşüncesine kapılabilirsiniz. Her şeyin bir zamanı olduğunu unutmayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çeşitli detaylarla girmeniz söz konusu. İş arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler olabilir. Sizi rahatsız edici tutumlarla karşılaşmanız olası. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar yaşanabilir. Sakin kalınmasında yarar vardır. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu olur.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hatalardan mümkün olduğu kadar kaçmalısınız. İşverenlerinizin gözü üzerinizde... Yaşanan maddi sorunlar sizden bilinebilir. Alacaklarınızı toparlayıp hemen sorunları çözmelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz bir gün. Başarılı çalışmalar yapabilir, doğru ilişkiler kurabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi bir hayli yerine getirecek. Geleceğe yönelik beklentiler içinde bulunmak sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Sevdiğiniz kişiyle parasal sürtüşmelere girmemeye çalışın. Kafanızda yaptığınız planların tıkır tıkır işleyeceği bir dönem içindesiniz. Olaylara biraz daha mantıkla yaklaşın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak yatırımlardan dolayı endişelenebilirsiniz. Karşınızdakilerin güven veren tutumu size yetmeyecektir. İç sesinize ve sezgilerinize güvenin. Hisleriniz sizi asla yanıltmaz. Artık yeni bir hayat düzenine geçme ihtiyacının farkına varmışsınız. Hiç vakit kaybetmeden düğmeye basma zamanı.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>