Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeteneklisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendinizi çöpçatan rolünde bulabilirsiniz. Şu an bekar olan iki arkadaşınızı tanıştırabilirsiniz. Bu arkadaşlarınız ortak ilgi alanlarını paylaşabilir ve iyi bir çift olabir. İkisinin bir araya gelebileceği sosyal bir durum yaratın. İkisiyle beraber arkadaşça bir akşam yemeği yiyip bir şeyler içme planı yapın.

Bugün bir soruna yeni bir şekilde yaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş yerinde bir proje ile uğraşıyor olabilirsiniz. İşiniz bitmediği için biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu sizin suçunuz değil! Belki de farklı bir strateji kullanmalısınız. Daha fazla deneyime sahip birinden yardım alabilirsiniz. Bugün bir mentora danışmaktan korkmayın.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Yabancılarla iletişime açık bir gün. İyi niyetin pozitif fırsatları da çekiyor olacak. Kafede kahve kuyruğunda ya da al götürde sıra beklerken özel bir insanla karşılaşabilirsin. Çekici bulduğun insanlarla konuşmaya açık ol. Ya da öğle yemeğinde önemlibağlantıları sağlayabileceğin biriyle arkadaşlık geliştirebilirsin.Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Güne başlarken duygusal veya zihinsel bir dağınıklık veya ikilem yaşayabilirsiniz. Etki altında kalmaya, anlık kararlarla hareket etmeye açıksınız. Duygusal konuları mantık süzgecinden geçirebilirsiniz. Gündüz saatlerinde aile ilişkileri ön planda olabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun yeteneklerin farkına varıyorsun. Bu durum yoğun geçen günlerde senin için bir eğlence kaynağı haline dönüşebilir. İş hayatında yaşadığın sıkıntıları tecrübeli birine anlatabilir ve tavsiyeler alabilirsin. Üzerinde hissettiğin baskı ve kara bulutlardan kurtulmak için; doğa ile iç içe olabileceğin yerlerin araştırmasına giriyorsun.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil planları içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz yerlere tekrar gitme düşüncesi bile sizi çok heyecanlandırabilir. İlişkinizde soğuk davranışlar sergilemeniz karşı tarafı çok kırabilir ve bu konuda partneriniz tarafından eleştirilme olasılığınız oldukça yüksek olabilir, kendinize çekidüzen verin. 

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, sizi öne çıkarabilecek fırsatlar ve daha yaratıcı olma imkanı var. Ailevi konular ve sevdiklerinizle daha çok şey yapabileceksiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güvendiğiniz ve ilginizi göstermek istediğiniz bir gündesiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı da önlem alabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü eylemlerinizin iyi düşünülmüş ve düzenli olmasına özen gösterin. Yapılacak işlere balıklama dalmak yerine fazladan zamanı plan yapmak için kullanın. Eyleme geçmeden önce arkanıza yaslanıp biraz düşündüğünüz takdirde daha üretken olduğunuzu göreceksiniz. Başkalarıyla haşır neşir olurken sabırlı olun. İnsanlar mesafeli ve yavaş olabilirler, bu nedenle onlara iyice düşünüp taşınmaları için gereken zamanı tanıyın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar bugün en iyi niteliklerinizi görmeye daha yatkın. İlgi alanlarınız, bir haber veya gelecek vaat eden umutlarınız hakkında gerçek bir coşku yaşayabilirsiniz. Geçmişte başardığınız bazı şeylere gündeme gelmeniz mümkün. Zevk almak ve hayatınıza iyi şeyler çekmek için harika bir formdasınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündeme yeni gelen bir işi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde başlıyorsunuz. Fakat, daha sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanızdan yararlanmanız akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlginizi çekebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz ancak biraz daha beklemede kalmanızın daha doğru ve yerinde bir karar olabileceğini de unutmayın. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk kapınızda! Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Sadece seçim yaparken biraz seçici olmaya çalışın. Yeni birümidiyle karşı karşıya bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bir teşebbüs bugün meyvesini verecek, ilerisi için de yeni imkanlar kapıyı açılıyor. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmemelisiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>