Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hedeflerin İçin Hareketlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Romantik bir ilişki için gününde olmayabilirsin. Arkadaşlarınla beraber yeni ortamlarda takılmak senin için daha cazip olabilir. Belki ileride kafana yatacak biriyle ilişki düşünme şansı bulabilirsin.

İnisiyatif dışı problemler üst üste gelirken, deneyim zenginliğiniz artıyor. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

İşlerinin yolunda gitmesi kendine dah çok zaman ayırmana yardımcı olacak. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek bugün daha mümkün olabilir. Beraber katılabileceğiniz aktivitelere para ayırabilirsin.

Tüm sevdiklerinin yanında olması seni güzel bir ruh haline sokacak. Uzun zaman sonra özlediğin huzurlu ortama kavuşmak sana iyi gelecek. Hareketli olmak için daha çok çaba göstermen gerekebilir. Tembelliğe çok alışmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanı meşgul edecek konularla ilgili cevapları bulmak için uğraşman gerekecek. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek sana bu konuda yardımcı olabilir. Onlarla yapacağın konuşmalar seni rahatlatacak.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, cevaplar bugün çok net olmayabilir. Muhtemele düzgün ve düzenli bir yanıt alamayacaksınız. Bu durumun sizi olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyin. Kendi iç dünyanıza yönelerek aslında soruların cevaplarını bulabildiğinizi göreceksiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için güzel ancak bunu fark edebilmelisin! İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin. Bir süredir kendinde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçebilir, radikal kararlar alabilirsin. İleriye dönük hedefler için harekete geçme zamanı.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal durumunuzu şaşırtacak harcamalarınız olabilir. Kendinize yönelik harcamalar yaptığınızda bunun sonucu da yine sizi ilgilendirecektir. Ayın kalan günlerini de düşünerek bir hesap yapmanızda, mümkünse kayıt tutmanızda fayda var.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye çalışın. Alışverişlerde acele karar vermeden önce bir kere daha düşünmelisiniz. Sabırsız davranıp zarara girmemeye bakın. Bugün ayrıca yakın arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işle ilgili sorumluklarınız olabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre yalnız zaman geçirmek sizlere iyi gelecektir. Maddi anlamda bereketiniz artabilir ancak yine de paranın yetişmediğini görmek size tedirginlik verebilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız size resmini gördüğünüzde çok güçlü bir fiziksel çekim hissettiğiniz heyecan verici yeni bir insandan bahsedebilir. İlk konuşmanız heyecan verici olabilir, ancak sakin olun ve nesnel kalın. Duygularınız çok açıksa, ilk adımı atmakta sakınca yok ancak önce bütün şartların hazır olduğundan emin olun. Yanlışlıkla kalp kırmak istemezsiniz!

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal açıdan güven ihtiyacı içinde olmak istiyorsunuz. Elinizde olan imkanlarınızı kullanmak, yorulmanıza neden olabilir. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut durumlarınızı korumalı ve eski dostlarınızı kırmamalısınız.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi konuları gündeminize gelebilir. Bu konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevreniz ki insanlarınız manipülasyonuna uğrayabilirsiniz ama üstesinden gelebileceksiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>