Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile son günlerde ilişkinize diyecek yok. Hemen hemen her gün berabersiniz ve çok hoş zamanlar geçiriyorsunuz. Artık ilişkinizin devamını ciddi ciddi düşünmeye başladınız. İlişkinizde sizi tek üzen şey ailenizin bu ilişkiyi tasvip etmemesi. Bugün bu konuda kafa yoracak ve orta yolu bulabilmek için planlar yapacaksınız.

İş yerinizde eski heyecanınıza , performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

Parasal açıdan oldukça rahay durumdasınız. Borcunuz olan kişiler sıkıştırıyor. Bunu sıkınıtısını üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz. Borçlarınızı ödeyebilmke için finansal kaynak arayışı içerisinde olcağınız birgün geçirebilirsiniz.

Beslenme düzeniniz bozuldu. Bugün ve sonra ki günlerde beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerleyeceği bir güne merhaba diyorsunuz. Ofiste yoğun olsanız da yavaş yavaş kazandığınız başarılarla zirveye çıkacağınızı hissedebilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmeniz gerekiyor. Gün içerisinde enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Saat 13:52 olduğunda Venüs'le Satürn Oğlak burcunda kavuşuyorlar. Başarılı ve şanslı bir gün sizleri bekliyor olacak. Bulunduğunuz toplulukta insanlar sizi konuşuyor olabilir. Maddi, manevi güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Temkinli davranıyorsun!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Dengeli olmayan duygusal değişiklikler yaşayabilir, çevrendeki insanlar davranışlarına anlam veremeyebilirsin. Sorunun senden kaynaklanabileceğini unutmamanda fayda var. Herkese karşı temkinli tavrın bugün daha da ön plana çıkabilir. Yaptığın işleri tekrar kontrol edebilir, iletişim adına bir sorun yaşamamak için gönderdiğin mesajları, e-postaları tekrar tekrar kontrol etmek isteyebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Balık burcuysan sevgilinle geçmişe dair bir konu gündeme gelebilir ve kısa süreli kopuşlar yaşanabilir. Aile fertlerinden biriyle yaşanacak gelişme, coşkulu bir kutlamaya dönüşebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara oldukça özen göstermelisiniz. Bir anlık dalgınlıkla söylediğiniz sözler karşı tarafta sorun yaratabilir. Sorunları büyütmeyip esnek olmak yararınıza olacaktır.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işler bugün gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla organize olmak sizi rahatlatacaktır. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ev hayvanlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Estetik ve özgün yanınızı, yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz keyifli bir gün olabilir. Tutkularınızı ve coşkularınızı öne çıkarabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir, zevkli uğraşlar edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde gündem değişiyor, gündelik telaşlar önem kazanıyor.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınıza yerleştirdikleriniz sizi yormaya, hayat kalitenizi bozmaya başladı ise hemen onlardan uzaklaşmanız gerekiyor. Bu ara çok fazla rüya görüyor, sürekli tekrarlanan mesajlar alıyor olabilirsiniz. İsteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Kendinizi bir iyi bir kötü hissedebilirsiniz. Siz doğuştan telepatik olanlardansınız, unutmayın.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı başarılı bir biçimde sürdüreceksiniz. Duygu ve düşüncelerinizi dengeleyebilir böylece sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için gayret göstermeli, rahat davranmamalısınız.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 33' 03" R
Ay
Akrep
07° 26' 54" R
Merkür
Koç
16° 03' 01"
Venüs
Koç
23° 33' 16"
Mars
Balık
25° 03' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 17"
Satürn
Balık
16° 01' 26"
Uranüs
Boğa
22° 00' 19"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 50"
Lilith
Başak
22° 40' 03"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>