Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özgüvenini Tekrar Kazanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki muhabbete dikkat etmen gerekecek. Herhangi bir terslik olduğundan değil üstelik. Seçilen kelimeler ve mimikler de çok şey anlatabilir bugün. Aşk konusunda algıların daha açık olmalı.

Bugün bir umut duygusu hissedebilir ve iyi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi, dayanıklılığınızı ve dürtülerinizi arttıracaktır. Bu aşırı enerjinin tümünü, ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Ağır biryükünün üstesinden gelmek için yeterli zihin açıklığına sahip olacaksınız, bu yüzden zorlu işlerden uzak durmayın. "Yapılacaklar" listenizdeki işleri kontrol ederken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İş ve para konularında yaşadığın olumsuzlukları kişisel algılamaman gereken bir gündesin. Bazı şeylerin kontrolün haricinde gerçekleşmesi seni gerebilir ancak bu durumu çok fazla içselleştirmemeye bak bugün.

Sevdiklerinle güzel vakitler geçirmek stresi üstünden atmak için güzel bir etkiye sahip olacak bugün. Daha keyifli aktiviteler yapmak, günlük egzersizlerden daha iyi sonuçlar verebilir. Bugün sevdiklerinle güzel vakitler geçirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin gibi hareket etmelisin bugün. Başkalarının lafı veya sözüyle değil kendi isteklerinle hareket edebilmelisin. Bu durum stresli konulardan uzaklaşmanı ve hayatının kontrolünü tekrar ele almanı sağlayacak.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel olarak yoğun bir hava hakim. Huzursuz ve değişim arzusunun yüksek olduğu bir ruh halindesiniz fakat herhangi bir ciddi girişimde bulunmaya da istekli değilsiniz. İç sesiniz, herhangi bir girişimde bulunmadan şikayet etmenin de faydasız olduğunu söylüyor. O zaman niçin bir şeylere hızlandırmıyorsunuz? Spiritüel bir danışmanla iletişim kurup aradığınız cevalara hemen ulaşın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerini yerine getiremeyen bazı davranışlar ile karşılaşmak seni de duygusal anlamda değiştirecek. Kendini duyguların arasına sıkışmış hissediyorsun. Duyguların seni değil, senin duygularını yönetmen gerekiyor. Bunu sağladığında özgüvenini geri kazandığını görebilirsin. Yeni işe başlamış bir Balık burcuysan ekip çalışmalarına uyum göstermekte zorluk çekebilirsin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Bu şansınızı iyi değerlendirmek ve arttırmak için karşılaştığınız imkanları sonuna kadar kullanmalısınız. Değerli olan her şeyin yoğun bir mücadelesi olacağını unutmayın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Başkalarından yardım alabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgüveninizin artması ile beraber profesyonel yaşantınızda yenilikler için hayaller kurabilir ve planlamalar yapabilirsiniz. İstikrarlı gidişatla başarılı da olabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara verdiğin sözleri tutabilmen önemli bir konu olabilir. Tutamayacağın veya yetiştiremeyeceğin sözler vermemelisin. Biraz daha dikkatli ve özenli davranman gerekebilir bugün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızda çok fazla şey var ve bu sizi asıl önemli olan şeylerden uzaklaştırıyor olabilir. Endişe ettiğiniz bir şeyle zihinsel olarak meşgul olmak, farklı bir şey üzerinde çalışırken hata yapmanıza sebep olabilir. Hatalarınız sayesinde bir sonraki sefere ne yapmamanız gerektiğini bileceksiniz ve yoldaki tüm aksaklıklara rağmen sonuçtan çok mutlu olabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok hassas bir yapınız var. Bu da sizi hem çok özel hem de bazen kırılgan insanlar olmaya itiyor. Gergin olmak, aslında kendi kendinize tedavi etmeniz gereken bir özellik. Bu dönemde hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyi olma halini çok önemsemelisiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerde fedakarlık şarttır ama sizin ilişkinizde bu tek taraflı! Partnerinizin benciliğini yüzüne vurmadan ona hissettirebilirsiniz. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek almanız mümkün. Performansınızı dengede tutmayı başarırsanız, kazancınızda gözle görülür bir artış fark edeceksiniz. Omuz ağrılarınızı önemseyin

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 22' 59" R
Ay
Akrep
12° 45' 39" R
Merkür
Boğa
08° 35' 42"
Venüs
Boğa
27° 41' 41"
Mars
Koç
16° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 38"
Satürn
Balık
18° 12' 23"
Uranüs
Boğa
23° 36' 06"
Neptün
Balık
29° 28' 26"
Plüton
Kova
02° 01' 07"
Chiron
Koç
21° 48' 14"
Lilith
Başak
25° 44' 34"
True Node
Koç
14° 52' 04"
Son Güncelleme : 22/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>