Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maddi Planların İstediğin Düzeyde Olmayabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün sizin açınızdan işler iyi gidiyor. Zihniniz açık bir şekilde düşünebilme imkanı tanırken duygularınızın da dengede olduğunu göreceksiniz. Olayın merkezine çok kolay bir şekilde inebilmeniz mümkün. Çok fazla sabır ve konsantrasyon gerektiren zihinsel işlerinizi halledin. Bu tür işlerle uğraşmak için mükemmel bir ruh halindesiniz.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün boyu isteklerinize ve ruh halinize göre hareket edebilirsiniz. Tembellik, dağınıklık ve keyfi harcamalar gündeminizde olabilir. Aşk hayatında ve ilişkilerde yakınlık isteği, ilgi beklentisi artabilir. Ebeveyn Balık burçları ise çocukları için harcamalar yapabilir, çocuklara göre plan ve programlar içerisinde olabilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle olan ilişkinde pasif kaldığını hissediyorsun yakın arkadaşlarını durumdan haberdar etmelisin, Eminki yalnız hissetmemeni sağlayacak aktiviteler gerçekleştireceklerdir. Yaptığın ağır spor programı neticesinde yoğun kas ağrıları çekebilirsin. Maddi anlamda planların istediğin düzeyde ilerlemeyebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif, enerjik ve hevesli hissetmenin zamanı geldi. Kendi işinizi yapma ve dünyanızı bağımsız olarak keşfetme yolundasınız ancak konularda harekete geçmek için başkalarıyla da ilham verici görüşmeler içine girmelisiniz. Hayatınızı kontrol altına almak artık daha doğal bir hal alıyor. Cesur, daha az engellenmiş ve başarılı bir dönem başlatıyorsunuz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde sevdiklerinizle ilgili konularda hassasiyetler daha yüksek. Duygularınızı daha pozitif yönde kullanmaya özen göstermelisiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yaptığınız işe bağlı hissetmenizle beraber daha da başarılı olabileceksiniz. Duygusal açıdan partnerinizin sizi tam olarak anlamamış olduğunu hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yardımınıza ihtiyacı olan insanlardan uzak durmamalısınız. Onlarla işbirliği içinde olmak size de iyi gelecek ve vizyonunuzu genişleteceksiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda. Size keyif veren aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Yeni flörtler gündeme gelebilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde çok hızlı bir şekilde ilerliyorsunuz ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Bazen kalbinizin sesini dinlemek, doğru yolu bulmanızda size yardımcı olur. Duygusal olarak kendinizi yenilenmiş ve hiç olmadığı kadar güçlü hissediyorsunuz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>