Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sabırlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama dair hedeflerinize daha fazla önem verebilirsiniz. Ebeveynler gün içinde kararlarınızda ve adımlarınızda etkili olabilir. Aileniz için fedakarlık yapabilir, anlık durumlardan daha hızlı etkilenebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulayıcı ve sabırlı yönün bugün öne çıkıyor. Yakın çevrenin sürekli olarak üstüne geldiğini ve seni zorladığını düşünebilirsin. Bugün, karşına gelen konular hakkında yeni kararlar almaktan çekinebilirsin. Bir süre daha yeni bir maceraya atılmayı düşünmüyorsun. Sosyal medyada harcadığın vaktin artması, seni ev işlerinden alıkoyabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkiniz ile gündemde olabilirsiniz. Mutlu olmanızı istemeyen kişiler arkanızdan bazı konuşmalar yapabilir. Bunlara takılıp üzülmek yerine mutluğunuzun tadını çıkarmalısınız. Duygularınızın konuşulanlardan daha değerli olduğunu unutmayın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı duygusal boşluklarınızın kolayca doluğunu göreceksiniz. İlişkiler hususunda partnerinizle derin bir bağ kurabilme fırsatınız olacak.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Netlik, kendinizi temellendirebildiğiniz ve rasyonel, pratik bir şekilde düşünebildiğiniz zaman gelir. İstikrar bu oyunun adı olacak, bu yüzden sadece bu konsepti benimseyebilirseniz, herkesle ve her şeyle mükemmel bir uyum içinde olacaksınız.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak size para kazandıracak. Kişisel ilişkilerinizi destekleyecek işler yapmak hedefiniz olacak.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmamaya çalışın ve sakinliğinizi koruyun. İş hayatınızda ortaya çok yaratıcı ve başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Fiziksel olarak daha aktif olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda düşünce bazında bazı şeyleri gerçekleştirebilirisiniz. Fakat, yaşama geçirme konusunda hata yapmamanız gerekiyor. Karşı tarafın olanaklarını, kendi istekleriniz uğruna yanlış yönlendirebilirsiniz. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.

2 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 36' 54" R
Ay
Akrep
02° 55' 49" R
Merkür
Boğa
07° 24' 43"
Venüs
Boğa
26° 42' 46"
Mars
Koç
15° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 20"
Satürn
Balık
18° 09' 25"
Uranüs
Boğa
23° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 27' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 32"
Chiron
Koç
21° 45' 54"
Lilith
Başak
25° 39' 15"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>