Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umut vadeden bir gününüzdesiniz. Erteleyip durduğunuz bir sürü çözümsüzlük, bugün kendiliğinden çözülmeye başlayabilir. Aşk hayatınız bazı müdahaleler gerektiriyor. Ama kararsız görünüyorsunuz.

Zamanlama konularında daha titiz olmaya çalışmalısınız. Birkaç gün içinde, çok kalabalık bir ortamda enteresan görüşler ortaya atacaksınız. Bu konuda kabul görmeniz biraz zaman alacak.

Önümüzdeki günlerde önemli bazı görüşmeler, para konulu yolculukları gerektirebilir. Parayı değerlendirme konularında yanlış yönlendirilmeye, bugünlerde çok açıksınız.

Size baştan çok gerekli gelmeyebilir, ama önemli bir görüşme isteği alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İddiacı, ama ısrarcı değilsiniz. Sürekli denetleme huyunuz, oturmuş dostluklarınızdan çok, yeni kurduğunuz ilişkilerde rahatsızlık verici bir özellik olarak görülüyor. Şu sıralar organizasyon ve ön hazırlık konularındaki zaaflarınız, duygusal karakterinizden kaynaklanıyor. Bu özelliğiniz, bazı durumlarda sakınca yaratmasa da özen gerektiren hallerde size güçlükler çıkartabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Koç burcundaki hareketini sürdürüyor. Gelirinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ay bugün Venüs ile kavuşum yapıyor. Bu güzel ve şanslı görünüm size yeni maddi kaynaklar sağlayabilir. Aldığınız maaş veya primler beklentinizin üstünde olabilir. Gelirinizin artmasıyla biraz daha para biriktirmeye odaklanabilirsiniz. Büyük yatırımlara para yatıranlar için de bugün güzel getiriler olabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı gelişmelerle karşılaşacaksın!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Güç kaybettiğini düşündüğün konularda farklı gelişmelerle karşılaşacaksın. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlamasına dayanamıyorsun. Senin kendi fikirlerin ve hayata bakış açın var. Bugün etrafından biri, senin bu hassas noktalarına değebilir. O kişiye verdiğin değerle kendi kişiliğin çatışabilir. Bu da seni bir ikileme sürükleyebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, sevgilinin geri dönme çabalarına karşılık vermeyebilirsin. Bir süre kendini adeta sessize almak isteyeceksin. Arkadaşlarınla zaman geçirmek, yeni ortamlara girmek ve sosyal olmak kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz bencillik yapıp, her olaya duygusal yaklaşarak, kendi fikirlerinizi ekstra önemseyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendi fikirlerinizi empoze etmekten vazgeçmelisiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaynaklarınızı geliştirmekle ilgili pek çok fikriniz, düşünceniz olabilir. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek istiyorsunuz. Maddi konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; harcamalarında bugün artış olabilir; ihtiyaç dışı alış veriş yapabilirsin. Yaratıcı çalışmalarını elle tutulur, gözle görülür hale getirmek için uygun şartları sağlayabilirsin. Yenifırsatlarını değerlendirmek ve kazanca dönüştürmek için bireysel girişimde bulunabilir hatta fazla cesaret gösterebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinginliği seven balıklar, sabah yorgun ve yönsüz başlayan gün öğleden sonra hızlanıyor. Sürekli bir yerlere yetişmek zorunda kalabilirsiniz. Gün boyu ani harcamalar olası. Sağlık hassasiyetleri gelişebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, kazanç evinizi aydınlatacak. Bugün beklemediğiniz bir yerden para alabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek bir faaliyete adım atabilirsiniz. Aşk bacayı bir anda sarabilir. Karşınızdaki kişiyle aranızda hızlı bir çekim oluşacaktır. İnsanların hızlı değişen fikirlerine adapte olmakta zorlanabilirsiniz. aşk Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları para Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün ana konuları, maddiyatla alakalı olabilirler. Ev bütçesi veya bazı harcama kalemlerinin tekrar gözden geçirilmesiyle ilgilenebilirsiniz. Sizden daha tecrübeli kişilerin, bu konularda bazı destek ve yardımları olabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>