Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kişiliklerini sahiplenip savunmaya geçme ihtiyacı, aşk hayatının tartışmalarını, inatlaşmalarını getiriyor. Bu aşamada, kısa ya da uzun bir zaman arası çok yararlı olabilir.

İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Bugünlerde para ve dostluk ikilemi çelişkiler yaratabilir. Bir arkadaşınızla bu konularda daha mesafeli ilişki geliştirmeli, arkadaşlığı zedeleyecek kadar yüz göz ilişkilerden, kaçınmalısınız.

Yeni durum, mevcut durumdan daha fazla fırsat üretebilir. Değişen birtakım koşulların ortaya ne tür sonuçlar çıkartacağı da şimdiden belli değil. Karamsarlık ya da iyimserlik, ikisi için de çok erken.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Son günlerde değişen kimi koşullar, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza, hazırlıklara hız vermenize neden olabilir. Önümüzdeki günlerde belirgin değişimler söz konusu.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerleyen Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Ay boşluktayken önemli işlerinizi yapmamanızı tavsiye ederim. Yay burcuna geçen Ay, kariyer konularınızı ön plana çıkartabilir. Yöneticinizle bir görüşme yapabilirsiniz. Yeniteklifleri de alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Satürn- Güneş kavuşumu, arkadaş ilişkilerinizde kimle yola devam edeceğinizi size gösterecektir. Herkesin sizin kadar iyi niyetli olmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda veya çevrenizde daha önce eleştirildiğiniz konularda şimdi takdir görebilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hakkın olanı almak isteyeceksin! Yapıcı bir günden ziyade zorlayıcı ve düşündürücü bir gün olduğunu söyleyebilirim. Kafandaki düşünceleri kendine saklamanı öneririm. Seni zayıf noktalarından vurmak isteyenler olabilir. Eğer işe yeni başlayan bir Balık burcuysan,arkadaşlarının kendi sorumluluklarını sana yıkması oldukça canının sıkacak. Bu durumu dile getirmek yerine sindirmen iseyerindeki bazı arkadaşlarının seni uyarmalarına sebep olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşlarının akşamki davetini reddetmeden bir kez daha düşün derim. Hayatının aşkıyla tanışabilirsin. Tüm bunlarla birlikte bugün ailene dair konular gündemini başka bir yöne çevirecek. Özellikle baba ailesinde çözümlenemeyen miras konularıyla uğraşabilirsin. Hakkın olanı almak isteyeceksin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda ki beklentilerinizi açığa çıkarmak ve yoluna koymak için hemen olayları başlatmak isteyebilirsiniz. Bugün bu tür konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma alanında sorumluluklarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı sorumluluklarınızda artış yaşanabilir. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Hayatınızda kabullenmeniz gereken konularla ilgili çok konuşup çok düşünebilirsiniz ama karar vermekte zorlanacaksınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konumunuzda artış olması her alanda rahatlamanıza sebep olacak. Sevgilinizle bir üst seviyeye geçebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece yoğun istekler ve duygular içine gireceksiniz. Yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İsteklerinizi açıklamak size zor gelecek. Düşüncelerinizi söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Yanlış anlamalar meydana gelebilir. İletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde bekleten haberler gelebilir. Öğleden sonra ertelediğiniz işleri yoluna koymak için koşullar elverişli. Heyecan duyacağınız yeni haberler alabilirsiniz. Talihinize güvenin ve akışta olun.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarıyla yeni kurduğunuz arkadaşlıklarınızın yanı sıra eski dostların yeniden hayatınıza girmesine neden olur. Geleneksel mekanlarda vakit geçirmek hoşunuza gider. Çocukluk hatıralarınıza geri dönersiniz. Eski albümlerinizi gözden geçirip nostalji yaşayın.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal konularda, arkadaş ilişkilerinizde bazı katı yaklaşımlar, görev ve sorumlulukların ağırlığı gün boyu kendilerini hissettirebilir. Öğle sonrasında başarılarınızla, yaptıklarınızla takdir görmek hoşunuza gidebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>