Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size fazlaca ısrarlı davranılan bir olayda tepkimeci bir tavra girmek üzeresiniz. Konuyla ilgili çok kararlı bir izlenim vermiyorsunuz. Birtakım uyarılar sizi kırıcı olmamaya yöneltecek. Bugünlerde birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir.

2 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:30 Merkür-Chiron olumlu görünümü sizi her türlü problemden, iç sıkıntısından, zihinsel yorgunluklardan kurtarıcı bir şifa enerjisidir. Görüşmeler, bağlantılar sizi sosyal anlamda besleyici ve büyütücü. Bu enerji altında, düşlerinizi gerçekleştirme gücüne sahipsiniz. Saat 08:13 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 13:30 Ay-Uranüs kavuşumu, mali konularda hızlı, yeni, sürpriz kazançların işaretçisidir. Fakat bir yanıyla da, düşünmeden fazla para harcamaya yol açabilir. Tabii ki ölçümüzü bilmemizde yarar var. Saat 16:52 Ay-Merkür görünümü, kazançlı çıkacağımız işlere yönelme arzumuzu işaret ediyor. Alacaklarımızı tahsil etmek isteyebiliriz veya birilerinden haber bekliyor olabiliriz. Sabırsız davranmayalım. Saat 17:01 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir. Saat 18:15 Merkür-Jüpiter görünümü, dostluklarımızı, hedefimizi, geleceğimizi sağlam temeller üzerinde inşa etme arzumuzun göstergesidir. Tabii ki parasal açıdan şu andaki durum nedeniyle zorlanıyor olabiliriz. Kendimizi sanki kapana kıstırılmış gibi hissetmemiz de mümkündür. Ancak gerçekçi olursak, azimle ve kararlılıkla yolumuzda ilerlersek, hem borçlarımızı öderiz hem de kimseye muhtaç olmadan hayatımızı düzenleriz. O kadar umutsuz düşünmeyin lütfen. Saat 19:50-3 Şubat 04:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, kazanmak adına ileri atılmakta, ifade etmekte zorlandığımız konularda hassas tepkilerde bulunuruz. Ancak maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

2 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerin kendi doğrularına göre hareket etmelerinden hoşlanmayabilirsin. Sosyal ortamlara girebilirsin.

2 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde aynı amacı paylaştığınız kadınlarla olan iletişim tarzınıza dikkat. Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda hassasiyetler olabilir. Çevrenizdeki güçlü kişilerle birlikte olmak sizi yorabilir. İşlerinize yön kazandırmak için mücadele verebilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

2 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili sorunlar yaşasanız da gün içinde alacağınız bir haber neşenizi yerine getirecek. Özel olarak sizi arayıp tebrik edenler olacak. Dik bir tavır sergiliyorsunuz.

2 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak kendinizi güvende ve iyi hissettiğiniz, bağlılık duygularınızın arttığı ve geleceğe yönelik beklentilerinizin netleştiği bir gündesiniz. Ailenize zaman ayırabilir, değer verdiğiniz kişilerle evinizde zaman geçirerek huzur ve uyumu hissedebilirsiniz. 18.00 sonrasında aşk hayatınızla ilgili konular önplana çıkacağı için, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve arkadaşlık ilişkilerinizde sabırsız ve anlayışsız davranmaya meyillisiniz. Özellikle paraya dayalı işlerinizde bugün dikkatli olmalısınız. Bir bilene danışmakta fayda olabilir.

2 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay geçişinin Uranüs etkili olması sebebiyle ani gelişebilecek fikirlerin zihninize gelmesine şaşırabilirsiniz.Diğer taraftan Merkür ve Jüpiter arasındaki sert görünüm nedeniyle toplumsal etkinlikler, arkadaş çevrelerinden gelen fikir ve bilgilerin ışığında maddi kaynaklarınızı yönlendirmemeniz ve ani kararlardan kaçınmanız gerekebilir. Altı gün süreli etkili olacak bu kritik görünümler sırasında kararlarınızı belirlemekten kaçınmalısınız. Ancak hedef veya plan yaparken bu farklı fikirleri de bir tarafa not etmeli ve faydalanmalısınız. Balık

2 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızın akışı hızlanabilir ama siz bazı şeyler üzerinde uzun uzun düşünmek istediğiniz için ağır kalıyor gibi görünebilirsiniz. Bu durumdan dolayıarkadaşlarınızla veya üstlerinizle anlaşmazlık yaşamanız mümkündür. Konuyla alakası olmayan noktalara kayabilirsiniz.

2 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 17' 16" R
Ay
Terazi
28° 47' 06" R
Merkür
Boğa
06° 54' 56"
Venüs
Boğa
26° 17' 40"
Mars
Koç
15° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 31"
Satürn
Balık
18° 08' 09"
Uranüs
Boğa
23° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 57"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 55"
Lilith
Başak
25° 36' 59"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>