Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Risk Almak Konusunda Kararsızsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün, özellikle de sevdiklerinize yardım ederek ilişkilerinizde kendinizi tanımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çevrenizden biri sorun yaşıyor ve yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım ederseniz çok iyi olacak çünkü bu sıralar oldukça hassas ve anlayışlısınız. Özellikle başkalarının öfkesini yatıştırabilir ve tartışmalarda arabulucu görevi üstlenebilirsiniz. İyimserliğiniz seviyemiz çok yüksek ve onu başkalarına yaymak için de hazırsınız.

Beklenmeyen bilgiler bugün damdan düşer gibi gelebilir. Bu bilgilerin çok önemli olduğunu göreceksiniz, bu nedenle tüm iletişim hatlarını açık tuttuğunuzdan emin olun. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı değil, aynı zamanda çevrenizdeki insanların gereksinimlerini karşılamak için müşterek çalışmakla ilgili bazı önemli dersler almaya ve insan gruplarıyla uyumlu bir şekilde çalışmaya uygun birisiniz. Başkalarının bakış açılarının da görülmesine izin verin.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda özgüvenli ve lakayıt görünüyorsun. Bir konuşma yapma, toplantı organize etme veya önemli bir rapor hazırlama gibi olasılıklarla karşılaşabilirsin. Eğer diğer bütün oyuncuları gölgede bırakabiliyorsan, bunu ustalık bilgine, gücüne ve ağırbaşlılığına borçlusun. Üst üste galibiyet aldığın bir dönemdesin ve çevredeki herkes de bunun farkında!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içe kapanıklık ve kendi dünyanıza çekilmek daha huzurlu ve konforlu hissettirebilir. Bazı ilişkiler kafa karışıklığı yaratabilir. Duygular ve mantık, beklentiler ve gerçekler arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Akılcı düşünerek hareket etmeli. Çocuklar ve çocuk sahibi olma konuları gündeme gelebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Buna hiç girişmesem mi? Dediğin bir gündesin. Bunun sebebi değişikliğe açık olsan da yeni fikirlere karşı olan temkinli yaklaşma hissin olabilir. Risk almak konusunda arada kalabilirsin. Yaptığın birikimleri gözden geçiriyorsun. Kendine güvenmediğin girişimlerden uzak durmalısın. Evli bir Balık burcuysan eşin ile parasal anlamda sorunlar yaşayabilirsin.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek isteyeceğiniz bir fırsat gündeme gelebilir. Duygusal anlamda beklediğiniz adımları atabilirsiniz. Daha cesur olmalısınız. İlişkilerinizde değerinizin anlaşılacağı bir yol belirlemeniz gerekebilir. Hiç hesapta yokken çıkan bazı tartışmalardan dolayı sizler sorumlu tutulabilirsiniz. Aynı zamanda yapmadığınız birtakım işlerden de sizlerden hesap sorulabilir. İşler bu raddeye geldiğinde ise sakin ve sabırlı tutumunuz yerini daha zıt duygu durumlarına bırakabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz bu durum da ilişkide söz sahibi olmanıza engel teşkil edebilir. Dengeyi kurmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulmanın ardından aşka ve sevdiklerinize dair konular gündemde olabilir. Sevgi, heyecan ve tutkuyla harekete geçebileceğiniz bir hafta başı sizi bekliyor.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nerede hata yaptığınızı bulduğunuz anda bunu telafi etmek için harekete geçmelisiniz. Hatanızı göz ardı etmek size hiçbir şey kazandırmayacak, aksine çok sevdiğiniz bir dostunuzu kaybetmenize sebep olacaktır.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen tutulmanın ardından Ay, bugün de Yengeç burcunda seyahat ediyor. Flört etmekten keyif alacağınız, romantik bir gün.Çocuklarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklemediğiniz bir yerden kazanç sağlayacaksınız. Olumlu düşünmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda aile bireylerinizle bir araya gelip kafanızı boşaltın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duyguları içinde hareket etmekten hoşlanmanıza rağmen, geçmişte olayların pürüzleri hala aklınızdan çıkmıyor. Yaptığınız küçük hatalarınızın etkisinden kurtulmak istemeyişiniz biraza da,sizin davranış biçimlerinizden kaynaklanıyor.Bugün çevresel olaylara karşı inatçı bir tutum takınacaksınız

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>