Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlham Kaynağın Sağlam Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün enerjik ve sosyal hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri sayesinde de, arkadaşlık ihtiyacınızı arttırıyor. Bu iyi bir şey, çünkü genelde ilgiye ve cesaretlendirmeye ihtiyacınız olduğunu unutuyorsunuz! Bugün sevgilinize aşk ve hassasiyet göstermeye hazır, rahat bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, daha yumuşak tarafınızı ifade etmeniz bugün birinin ilgisini çekmenizde yardımcı olacak.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Yepyeni bir fitness planına başlıyorsun. Normalde televizyon karşısında tembellik yapan bir tipsin. Kanepe rahatlığını pek reddedemiyorsun; tabi bunda anormal bir şey yok. Rahatlamak ve keyif yapmak gayet doğal. Ama arada sırada bir şeyler taşımaktan, kaldırmaktan da korkma! Enerjinden yararlan. Spor salonuna gidebilir veya bisiklet sürmeye çıkabilirsin.Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, tıpkı bir ayna görevi görebilir. Genellikle, alışkanlık ya da zorunluluk farketmez; gün içinde hiç düşünmeden birkaçbitirebiliyorsun. Şimdilerde ise, ailevi görevler gibi belli başlı alanlar dışında, durgunluk yaşadığını kendine dürüstçe söylemen gerek. Hevessizliğini sinir bozucu bulsan da, bil ki bu durumun da sana öğreteceği bir şey var!

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlarınıza odaklanabilir,ve özel hayatınızda ileriye dair planlamalar ve programlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alınabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, burcunda hareket etmeye başlıyor. Hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün noktaları tek tek ele almak istiyorsun. Bu konuda ailenin desteği sana ilham verebilir.  Kendi işinin sahibi olan bir Balık burcuysan, işini büyütmek isteyebilirsin. Değişen koşullar seni aceleci yapabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile kurmak için ilk adımı atıyorsunuz. Ailelerin ilk tanışma yemeğinde mutluluk sizinle olacaktır. Partnerinizle aranızdaki uyumu tüm ailenize yansıtmanız süreci daha ılımlı geçirmenizi sağlayacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden gelecek bilgiler önemli olabilir. Hareketli bir gündem sizi bekleyebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesaretli davranabilirsiniz. İlerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Gün içinde çevresel değişiklikler yaşanabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki bu herşeyi boşvermiş hallerinizin geçici olduğunu bilin. Aktiflik kafa karışıklığı getirebilir ancak iyi de gelecek.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz dahil her şeyin romantik, yaratıcı ve güzel tarafı güçlü bir şekilde uyum oluşturacak ve kalbinizle kalıcı bir bağ yaratacaktır. Benlik duygunuz, hassas anlar ve duygusal deneyimler yoluyla geri yüklenecektir.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Yaşamı her an kucaklayan sıra dışı kişiliğinizi, birilerine  anlatmak için zaman kaybediyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dahil olduğunuz herhangi bir ortamda, belli bir amaç için biraraya gelmiş kişilerin başına geçmeniz gerekebilir. Dış çevredeki şartlara göre inisiyatifi geçici bir süreliğine de olsa elinize alıp aktif bir rol üstlenmeniz de bir diğer ihtimaldir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında tartışabilirsiniz. Kendinizi çok yorgun ve stresli hissediyorsanız, patronunuzdan birkaç günlük izin istemeyi deneyebilirsiniz. Kendinize sosyalleşmek için zaman ayırın.  

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bağı, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Artık sizinle ilgilenenleri fark edin! Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. İşinizdeki hareketlilik, sizi hem çok meşgul edecek hem de yoracak. Herkesin işine koşmaya çalışmak bugünlerde size ağır gelebilir. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>