Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel çevrenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konularda harcayacağınız bir gündesiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve bunların çözümü için önemli ölçüde zaman harcamanız gerekebilir. Ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmemeli ve bazı şeyleri zamana bırakmaya bilmelisiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir.  Bizi takdir etmediklerinde,  aferin demediklerinde,  sırtımızı sıvazlamadıklarında gurur yapmayalım.  Biz düzgün bir şekilde çalışmamızı sürdürelim.  İşimize bakalım.  Bilakis ne kadar güçlü bir insan olduğumuzu, işimize sahip çıktığımızı görsünler. Bildiğiniz gibi Jüpiter-Aslan burcunda ilerliyor ve 24 Temmuz tarihinde Güneş ile kavuşum yapacak. Bu da gösteriyor ki,alanında bilgilenme, gelişmek adına yeni yollar, yöntemler belirleme anlamında olumlu bir etkidir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay ise, çalışma hayatımızla ilgili konularda alınacak kararları işaret ediyor. Gerek Yeniay ve gerekse Güneş-Aslan burcu geçişinin çalışma hayatınızı gözden geçirme,  bilgi ve tecrübenizi geliştirme, insanlara yol gösterme yönünde önemli olacağını söyleyebilirim. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,  

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü mantık ve duygu karışımı davranışlarınızdan alıyorsunuz. Olaylara yumuşak bir bakış açısı getiriyorsunuz fakat sizi tenkit edenlere karşı da savunma mekanizmanız hazır. Bugün, arkadaşlarınızın davranış biçimlerini yargılamanız, size yeni bir performans sağlayacak. Onların görüşlerini, önemli bir şekilde etkiliyor ve yönlerini değiştiriyorsunuz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı projelerinizin veya planlarınızın geçerliliği veya süresi hakkında yaptığınız tartışmaları iki üç günlüğüne askıya alabilirsiniz. Belli başlı kişiler size verdikleri rahatsızlıktan dolayı ya da sizi bekletebildikleri için keyif alabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve mülk konuları öne çıkıyor. Taşınmaz mülklerle ilgili yeni yatırımlara girmekte aceleci davranmayın. Ancak eve dair ertelediğiniz işleri bitirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Artık ufak tamiratları ve düzenleme işlerinizi gözünüzde büyütmeyin. Sürekli fikir değiştirmek güven arayışınız için pek faydalı olmuyor.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSSİYATINIZ kuvvetli ama buna rağmen sonu olmayacak bir serüvene atılabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamanız adına vazgeçin.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 48' 50" R
Ay
Yengeç
12° 08' 32" R
Merkür
Koç
25° 44' 54"
Venüs
Boğa
15° 28' 45"
Mars
Koç
08° 45' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 05"
Satürn
Balık
17° 31' 58"
Uranüs
Boğa
23° 01' 34"
Neptün
Balık
29° 14' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 06"
Lilith
Başak
24° 38' 30"
True Node
Koç
15° 01' 20"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>