Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, dememelisiniz, bu zamanı yaratabilirsiniz. Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz.

Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor. Bilgisine güven duymadığınız birinin, güvensizliğinizi gittikçe arttırması, onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almanıza neden olacak.

Yatırım konularında kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz. Küçük de olsa, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz.

Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Planlarınız oldukça gerçekçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz. Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanabilirsiniz. Bugün, onu aramanız için uygun bir gün olabilir. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar İkizler burcunda ilerleyen Ay, aile içindeki iletişimi hızlandırıyor. Haberleşme, görüşme, buluşmalar için etkili bir enerji. Ev içinde koşturma fazlalaşır. Çocuklarla iletişim, arkadaşlarla bir araya gelme, evin ihtiyaçları için alışverişe çıkmak gibi. Birileri bizi arar, biz de aynı şekilde tanıdıklarımızı ararız. Saat 06:22 Ay-Neptün görünümü, bir çok meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Başkalarından duyduklarınızla veya onların yönlendirmesiyle karar vermeyiniz. Yanılma riski taşıyoruz. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizden yükselen istekler sizi zorlayabilir. Ancak, bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak ve duygularınızı dengelemenize yardımcı olacak. Sevdiğinizle aranızda çıkan sorunları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya özen gösterin.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili gergin konuşmalar yapabilirsiniz. Sabrınızı sınayan konular gündeme gelerek sakinliğinizi bozmaya çalışanlar olabilir. İnsanların sözlü tuzaklarına düşmemelisiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkizler burcundaki dolunayın ardından, kafanız fazla karışık ve meşgul de olabilir. Daha dikkatli davranmak, hemen sonuca varmamak gerekiyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün evinizle, sofranızla, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz, ailenize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçmişe dair konular ve anılar gündeminizde yer alabilir, merak duygunuzun artmasıyla eski konuların üzerine gidebilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iyi bir dinleyicisiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla meşgul olabilirsiniz. Bir süredir devam eden kararsızlığınız sona eriyor. Gün boyu sosyal olmak, sorumlulukları yerine getirmek önemli.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda uzun zamandan beri beklediğiniz terfi ya dadeğişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Heyecanlı ve temposu yüksek bir döneme adım atacaksınız. Yurt dışı bağlantılarından ve yabancılardan fayda göreceğiniz bir süreç. Sunumlar, lansmanlardan ötürü yöneticilerinizin övgüsünü kazanırsınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>