Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Memnuniyetsizliğe karşı kulaklarını tıkayabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

Etrafında sosyal olarak kaynıyor. Günün enerjisi iletişimi arttırıyor olacak. Yemek davetleri alacaksın. Arkadaşların bir anda sözleşmiş gibi seni arayıp soracak. Bu sırada aile üyeleri de iletişim kuracak. Kardeşlerden, kuzenlerden, halalardan telefonlar alacaksın. Eğer programın yoğunsa her biriyle sohbet edemeyebilirsin. Fakat önümüzdeki günlerde bu insanlara vakit ayırabilirsin.Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz araştırma ve inceleme yaparsanız daha başarılı olabilirsiniz. Bugün bilgi dağarcığınızı genişletmeye odaklanmanızın tam zamanı. Fazla sabırsız olmayın. Hayallerinize giden yolda gerçekten başarılı olabilmek için daha fazla şey öğrenmeniz gerekir. Sistemli şekilde öğrenmeyi tercih ediyorsanız, bir yolunu bulup birkaç derse kaydolun. Ya da zayıf olduğunuz alanlarda size rehberlik yapabilecek bir akıl hocası da bulabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay, yaptığı olumlu görünümler sayesinde sizleri de melankolik ruh halinden tutup çıkartıyor. Yaşayacağınız pozitif gelişmeler arttıkça yüzünüz gülecektir. 19:13 olunca Ay, boşlukta ilerlemeye başlıyor. Venüs'ün Satürn ile oluşturduğu negatif etkileşim sebebiyle ekonomik anlamda sizi zorlayacak durumlar akşam karşınıza çıkabilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Memnuniyetsizliğe karşı kulaklarını tıkayabilirsin! Bugün olayları olduğu gibi kabul etmekte zorluk yaşayacaksın. Güne başlarken kafandakiler öğlen saatlerine doğru yerini başka planlara bırakabilir. Önceliklerini kendine hatırlatman gereken bir gün, dikkat! Sürekli şikâyet eden, hiçbir şeyden memnun olmayan kişilere kulaklarını tıkayabilirsin. Teknoloji alt yapılı bir firmada çalışıyorsanız bugün gün sizin için zor bitebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size güven problemi yaşatan konularda, yara almamış gibi davranmanız daha iyi analiz yapmanıza yardımcı olacaktır. Kime iki kere güveneceğinizi artık öğrenmeniz gerekmektedir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için mücadele edeceksiniz. Akşam saatlerinde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kime neden yardım edeceğinizi iyi hesaplamalısınız. Sonradan pişman olacağınız fedakarlıklar da yapmamanız sizin için iyi olacaktır. Maddiyatınızı koruyun.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından ortak maddi konular ve bu konularla bağlantılı ilişki ve ortaklıkların önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Öğle sonrasında detaylar, hesap işlerine daha da çok odaklanabilirsiniz, bütünü kaçırmamaya çalışın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler muhtemelen bugün planladığınız gibi gitmeyecek. Çevrenizdeki insanlar, bugün sizin istediğiniz kadar destekçi olmak istemeyecekler. Bugün duygularınız karışık, o yüzden de ani kararlar almanız iyi olmayacaktır.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin naif ruhunuzu zorlayan bir gün. İlişkilerdeki katı, baskıcı ve aşırı realist tavırlar, sizi yorar.Beklediğiniz parada gecikmeler yaşayabilirsiniz. En iyisi bugün olaylar arasında saklı kalan espri ve neşeyi sezgilerinizin gücüyle yakalayın. Masaj, pilates, yoga size iyi gelir. Her türlü estetik müdahaleden kaçının.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle uzun süreli ilişkilerinizi düzenlemek istediğiniz bir gün. Partnerinizle olan tüm sorunlarınızı konuşmak, ilişkinizi dengeye oturtmak istiyorsunuz. Kronik sorunlu ilişkiler sonlanabilir. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili pozitif gelişmeler söz konusu olabilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugünyerinde beraber çalıştığın insanlarla ilgili konularla meşgul olabilirsin. Meslek hayatın için göstermen gereken kararlığı kendinde bulabilirsin. Akşam saatlerini daha huzurlu geçirebilir, rutinlerini yola koyabilirsin. Sağlığınla alakalı sıkıntılar yaşıyorsan kendine daha fazla özen göstermelisin. What's Your Reaction?

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>