Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önce Güvenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün ruhani bir havada olabilirsiniz! Her zaman güçlü sezgisel yeteneklere sahiptiniz, ancak bugün bu hisler çok daha güçlü olabilirler. Zamanın ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek olan şeyleri hissedebileceksin. Ya da sevdiklerinizin başına neler geldiğini, onların duygu ve düşüncelerini okuyacaksınız. Diğer insanların enerjisini bir sünger içinize çekeceksiniz. Bu yönünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın.

Bugün ilişkinize pratik anlamda bakmaya karar verebilirsiniz. Para sorunlarına odaklanabilirsiniz ... Belki de finansal sorumlulukları yeni bir şekilde paylaşmaya karar vereceksiniz? Faturaları genellikle ödeyen sizseniz, partneriniz artık harekete geçmelidir. Bu seçenek hakkında sevgi dolu, destekleyici bir şekilde konuşabilirsiniz. Daha iyi bir finansal güvence elde etmek için birlikte çalışabilirsiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Tam duyguların konusunda sakinlik ve durağanlık kazandığını düşünüyorken, bir şeyler senin dengeni bozuyor. Stabilite konusunda endişeler taşıdığını ve aslında aradığının risk, aksiyon ve heyecan olduğunu fark edebilirsin. Bu içsel çatışma, harekete geçmeni zorlaşıtırıyor. Denklemin her bir elementini aşırı analiz etmemelisin. Çözüm kendiliğinden gelecektir.Bugün içini dökmeye ihtiyacı olan kişilere anlayışla yaklaşın. İnsanlar, bir iki saat size derdini anlatma şansı bulabilmek için kapınızın önünde kuyruk oluşturursa hiç şaşırmayın. Zihniniz oldukça keskin olacağı için size anlatılan her türlü meselenin özünü görmeyi başaracaksınız. Büyük ihtimalle olayları güçlü sezgilerinizle kavrayacaksınız, bu yüzden de insanlar anlattıkları her türlü mesele hakkında sizden tavsiye istemekle iyi edecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev kendinizin mi? Eğer öyleyse, gazeteden ya da haberlerden bölgenizdeki emlak fiyatlarının aşırı yükseldiğini öğrenmişsinizdir. Bu kesinlikle olumlu bir gelişme ancak 'Satılıktır' tabelanızı asmak için acele etmeyin. Zira durum dalgalı ve bu bir süre devam edebilir. Bu haberi iyi bir işaret olarak kabul edin, ancak piyasa istikrar kazanana kadar paraya çevirmeye çalışmayın.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.31'den itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar duygu ve düşüncelerinizde daha sabit olabilir, bazı konularda takılı kalabilirsiniz. Günün geri kalanında ise sevdikleriniz ve yakın çevrenizden alacağınız maddi & manevi desteklerle pozitif enerjiler içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz, sözleriniz ve inançlarınız doğrultusunda deneyimlerle karşılaşabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven kavramı senin için oldukça önemli. Arkadaş çevrende aradığın bu kıstas bu günlerde sarsılabilir. Dikkatli olmalısın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan karşı tarafın yaptıkları ile söyledikleri birbiri ile çelişebilir. Onunla bu konuda net bir konuşma yapmaktansa tavırların ile belli etmeye çalışıyorsun.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi kurtarmak için elinizden geleni yapsanız da bir yere varamayacağınızı görebilirsiniz. Kendinizi de partnerinizi de üzmeden yormadan bir kabullenme sürecine girmeli ve yolunuza devam etmelisiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oturtamadığınız bazı problemler bugünlerde kendiliğinden çözüme ulaşabilir. Yeter ki niyetlerinizi temiz bir dille ifade edin ve mutlu olmayı isteyin.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bencil hissediyor olabilirsiniz. Sorun değil, çünkü genellikle çok bağışlayıcı bir insansınız. Bir değişiklik için kendinize odaklanmak, cömertlik duygunuzu yenilemek için yapmanız gereken şeydir.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, bazı organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması sosyal yaşamınıza etki ederken arkadaşlık ilişkilerinizde kararlı adımlar atmanızı, yürümeyen dostlukları sonlandırmanızı, yeni dostluklar kurmanızı sağlayabilir.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin istek ve duygularınız birlikte iyi çalışıyor. Korkusuzca kendinizi ifade ede biliyorsunuz. Fizikselveya egzersiz size uygundur.

26 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde, ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Bir çok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

26 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>