Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık zamanını doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp ilişkinizin varacağı yere

Birkaç gün içinde önceden belirlemiş olduğunuz hedeflerin bir kısmına ulaşabileceksiniz. Bu nedenle önünüzdeki bu kısa süreç biraz zorlu olabilir. Ama deydiğini göreceksiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Değişik bir bakışla izlediğiniz bir tartışmayla ilgili sürekli tahrik ediliyorsunuz. Bu tartışmada görüş bildirmemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öteki günlerden biraz daha farklı bir gününüzdesiniz. Tümüyle umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, işlerimizi yoluna koymak heves ve arzumuzdur. İş temposu zorlayıcı olsa da, pratik hareket etmek mümkün. En öncelikli olana odaklanalım. Başkalarıyla uyumlu çalışmak isteyeceğiz. İnsanlardan anlayış görmek isteyeceğiz. Bir şeyler sizi baskı altına alıyorsa, bugün kısa molalar veriniz. Öğlen saatlerinde moraliniz yükselir. Her işin altında kalkarsınız. Maddi konularda sabah biraz sıkışıklık olsa da, öğleden sonra düzelir. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde, sevdiklerimizden uzakta olmanın duyarlılığı yüksek. Alışkanlıklarımıza düşkünüz. Hem anlaşacağımız hem de huzur bulacağımız insanları çevremizde görmek istiyoruz. Bu hassasiyet bizi biraz yorabilir. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, direncimizi yükseltici ve şifalandırıcıdır. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, işlerimizi sağlam ve güvenilir tarzda ele alacağız ve halledeceğiz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci tarafını ortaya koyduğun bir gün. Güne oldukça olumlu duygularla başlaman, yakınlarını da neşeli bir havaya büründürecek. Yeni tanışacağın kişilerin bazı davranışlarıyla, sezgilerinde yanılmadığını bir kez daha anlayacaksın. Maneviyata verdiğin önem, bazı arkadaşların tarafından, fazla gelenekçi bulunabilir. Onlara yapacağın açıklamayla, geri adım atabilirler. Maddi kazançlarının hesabını yapmak, geleceğini yeniden planlamak isteyebilirsin. Bu konuda eşinle konuşacak ve bazı düzenlemeleri organize edeceksin. Taşınmaz mülk satışı söz konusu olabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin duygusal anlarına destek olabilirsin. Olgun tavrınla sevgilinin gönlünü bir kez daha fethedeceksin.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz bir konu ile ilgili mutlu haberler alabilir ve bir arkadaşınız sayesinde önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Dostluk ve yardımlaşmanın hayatınızda önemli bir yer kapladığını anlayabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili konular sizi harekete geçirebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ziyaretler olumlu olabilir. Ticari konuları daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde son derece yapıcı ve yaratıcı olabilir. Uzaklarla ilgili konulardan da fayda sağlayabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili olumlu geri bildirimler alacaksınız. Yöneticileriniz sizden çok memnun.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal davranmak yerine olayları anlamaya çalışmak daha doğru olacak. Parasal harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yüzünden daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Hayatınızı sorgularken olumlu düşünmelisiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla uyumlu Balıklar için yakın çevrenin huzuru cezbedici. Bir süredir kendi yaşam yolunuzda ilerlemenizi sağlayacak, yeni ve değişik eğitimlerin arayışına düştüyseniz, bugün bulmak için fırsatlarınız var. Seçenekleri değerlendirmek için danışmanlık alın.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda bugün de seyahat etmeye devam ediyor. İlişkinizde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Ortakprojeleri geliştirebilirsiniz. Yeni bir ofis açmak için karar verme zamanı. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Yeni kurs ve eğitimler ufkunuzu açar. Kardeş kadar yakın olan arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirin. Kardeşinizle ortak bir ev yatırımına girebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 08' 09" R
Ay
Akrep
09° 34' 54" R
Merkür
Boğa
08° 12' 42"
Venüs
Boğa
27° 22' 44"
Mars
Koç
16° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 00"
Satürn
Balık
18° 11' 26"
Uranüs
Boğa
23° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 28' 06"
Plüton
Kova
02° 01' 15"
Chiron
Koç
21° 47' 29"
Lilith
Başak
25° 42' 51"
True Node
Koç
14° 53' 07"
Son Güncelleme : 21/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>