Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızda bir gerileme söz konusu değil. Hatta sevgilinizin uyumsuz yaklaşımları sizi olumlu etkiliyor gibi. Öfkeniz, sevginize yenik düşecek. İçten içe bir kızgınlık da, kaygı verici değil.

Kendinizi aşmak istiyorsunuz. Sizi engelleyen tek olgu, çabalarınızın yetersiz karşılığı. Zaman, zaman güç kararların başında yalnız kalmanız sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek.

Umut bağladığınız bazı para beklentileri, bir süre için ertelenebilir. Ama bu erteleme korkulacak etkiler göstermeyebilir. Akılcı tercihler bugünlerde sizi biraz ferahlatabilir.

Çalışma ortamınızda sizden daha atak insanlar aşama kaydedebiliyor. Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bu şeylere istekliliği da ilave etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizle istediğiniz ölçüde barışık olabilmeniz, birtakım aşırı duygusallıklardan sıyrılmanıza bağlı. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisini yolculuğa hazırlıyorsunuz. Bu ayrılık, geleceğe yatırım türü bir anlam taşıyor, bu özleminizi hafifletecek.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük kısmında 01:38- 17:32 saatleri arasında boşlukta bulunacak. Bu saat aralığında çıkacağınız seyahatlerde her şeyin yanınızda olduğuna emin olun. Bazı aksilikler yaşanabilir. Eğitim, yurt dışı konularınız gündemdeyse evrak teslim ederken dikkatli olun. 17:32 olduğunda Ay, Yay'a giriş yapıyor. Sizler için kariyer konularınız daha önemli olacak. Beklediğinizden daha güzelfırsatları karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili hayallerinizi eyleme dökmek için harekete geçebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yorgunluklarından arınıyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Gerilmeye müsaittoplantısından tut da aile içinde çocuklar arasında çıkacak küçük çapta savaşı adaletli bir şekilde çözmeye çalışıyorsun. Toparlayıcı, düzenleyici hatta öneriler getiren biri olarak rol alıyorsun. İnsanların sakinleştiğini görmen, senin de günün geri kalanında huzurlu geçirmeni sağlayacaktır. Yoğuntemposundan sıyrılıp sosyal hayata ve ilişkilere yöneleceksin. Duygusal paylaşımlarda bulunman hayatın temposunun sana vermiş olduğu yorgunluğa ilaç gibi gelecek. Eğer ilişkisi olan bir Balık burcuysan güzel bir sürprizle karşılaşabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, yurtdışındaki bir festivalden davet alabilirsin. Günü oldukça huzurlu kapatacaksın.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz haberi alacak ve keyifleneceksiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişecek. Sıkıntı duyduğunuz konular hakkında çok hoş gelişmeler olduğunu öğreneceksiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltiyor.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Bazı konularda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde uyum içinde olmaya önem verebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarına ihtiyacınızın olmadığını anlayacağınız bir evreye geliyorunuz.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde, uzaklarla ilgili konular, yurt dışı ve yabancılarla teması daha fazla gündeminize getirebilir. Seyahatler söz konusu olabilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yeni konular öğrenmek ve dünya görüşünüzü zenginleştirmek için imkânlar gelişebilir. Anlaşma gerektiren konularda beklenen haberler gelebilir. Teknik, elektronik harcamalar olası.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Spiritüel konularla ilgilenmek için aktif bir dönem. Kolektif bilince açılmak için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Gündelik hayatın yüksek temposunu meditasyon yaparak dengelemelisiniz. Yoga, pilates gibi çalışmalarla bedeninizi rahatlatmayı ihmal etmeyin.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hassas yapınızın tüm gününüze damgasını vurması muhtemeldir. Sürtüşmeler sizi, içinde bulunduğunuz ortamlardan kaçırabilir ve engeller karşısında yılıp kolayca havlu atabilirsiniz. Gerginlikten kaçının ama bunu gerginliği doğuran kavramları tamamen silerek yapmayın.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 33' 39" R
Ay
Başak
24° 58' 40"
Merkür
Boğa
02° 57' 42"
Venüs
Boğa
22° 48' 37"
Mars
Koç
13° 18' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 07' 26"
Satürn
Balık
17° 57' 10"
Uranüs
Boğa
23° 22' 19"
Neptün
Balık
29° 23' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 60"
Chiron
Koç
21° 36' 30"
Lilith
Başak
25° 18' 08"
True Node
Koç
14° 55' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>