Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu değil. İlişkinizdeki gergin iletişim, tutku tanımlamalarını hakkediyor. Abartı yaşadığınız duygularda karakterleriniz arasındaki tezat da belirleyici.

Hararetli bazı görüşmeler söz konusu. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. İlginç kişiliğiniz ve kişiye özel, enteresan prensiplerinizle ilgi çekiyorsunuz.

Koşullarınızı zorlama girişimlerinizde yakın dost ilişkilerindeki krediniz size destekler verebilir. Gelirinizle ilgili doyumsuzluğunuz ve koşullarınız içinde arayışlarınız var.

Size ait olduğunu düşündüğünüz birtakım yükümlülükleri üzerinizden atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz bir dostunuzun omuz vermesiyle sizi rahatlatacak. Aile ilişkilerinde ileri adımlar söz konusu. Mantık çerçevesinde yaklaşımlar problemleri en aza indirecek. Birkaç gün içinde yoğun bir kalabalık arasında ciddi sevinçleriniz var.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda hareketini sürdürüyor. Bugün de güne güzel başlıyorsunuz. Günün ilk yarısı aktif olan Ay-Satürn ve Ay-Plüton arasındaki güzel açılar sebebiyle kendinize güveninizin arttığı, girdiğiniz her işin altından kalkabileceğiniz bir enerjiniz olacak. Kendinizle ilgili değişimler yapmak istiyorsanız gündüz saatleri olumlu olacaktır. Akşama yaklaştığımızda Ay ve Jüpiter arasındaki zorlu etkiler aktifleşmeye başlıyor. Sizler özellikle şansınızın azaldığını düşündüğünüz durumlar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız her şeyi iki kere kontrol etmeniz iyi olacaktır. Saat 18:35 olduğunda ise Ay yarına kadar boşluğa giriyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını değiştiriyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün işinle ilgili her konuda şansını sonuna kadar kullanmak ve yenibirlikleri içine girip kariyer planlamanı değiştirmek isteyebilirsin. Eğitim hayatın devam ediyorsa, çift ana dal, yurtdışı eğitimleri gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, geçmişteki hataların benzerini yaşama korkusunu içinde hissedebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşin ne zamandır beklediğin müjdeli haberi verebilir. Akşamüzeri babanla ya da kardeşlerinle bazı konularda uzlaşmakta zorlanabilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal alanda bazı kararsızlıklar ve endişeli bir tavır içinde olabilirsiniz. Her şeyin bir yolu olduğunu düşünerek huzurunuzu arttırma yoluna bakmalısınız.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olduğunuz bazı konularda yeniden harekete geçmek için gerekli desteği dostlarınızdan görebilir, çevrenizdeki iyiliği taktir etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; kendini ifade etme ve karşındakileri etkileme gücünün yüksek olduğu bir gündesin. Gelişmeler tam da senin beklediğin gibi olabilir ancak olaylara biraz daha gerçekçi bir gözle bakmalı, sağlam bir zeminde ilerlemeye çalışmalısın. Hem özel hem de sosyal ilişkilerinde fazla beklentiye girmemende fayda var.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde aşırı teslimiyetçi tutumlar sergileyebilirsiniz. Arzularınızın günün gerçeklerine uygunluğu önem kazanıyor. Geçmişte yeteneklerinizin baskılanması yaşamdan haz almanıza engel oluyorsa bugün çözmek için imkanlar olası.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de burcunuzda seyahat etmeye devam ederken daha çok duygusal kararlarınıza odaklanacaksınız. Karşılıksız sevmek ve fedakarlık etmek sizin için anlamlı olur. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, bu nedenle kalp ritminizi bozabilirsiniz. Sakin ve huzurlu bir ortamda bol bol yoga ve meditasyon yapın.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>