Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

Bugün çalışkan yapınızın faydasını mesleğinizde görebilirsiniz. Bugün ilgili sorumluluklarınız artabilir ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.

Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Kolayca kontrol edip sonucunu kestiremediğiniz gelişmeler sizin için sorun olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslında özünüzde büyük bir merhamet olmasına karşın bu günlerde duygusal açıdan aşırı zorlayıcı davranışlar içinde olmaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Kısa süre içinde toparlanmak ve üretkenliğinizi öne çıkarmak zorundasınız. Aksi takdirde maddi kayıplara yatkın olacaksınız.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün boyunca hareketini Koç burcunda sürdürüyor. Sabah meydana gelen Merkür-Neptün arasındaki sert görünümle beraber aile içerisinde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Aldığınız bir haber enerjinizi düşürebilir. Öğlen, Ay ve Jüpiter arasındaki pozitif açıyla gelirinizde şanslı zamanlar yaşayabilirsiniz. Aldığınız primde veya ödemelerde artış olabilir. Saat 18:07'den itibaren Ay boşluğa giriyor. Finansal işlemlerinizi yapmak için ertesi güne kadar beklemeniz iyi olacaktır.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın ön planda!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Bugün senin için yaratıcı olmanın tam zamanı. Hem para kazanmak hem de yeni kişilerle tanışmak senin için kolay olacak. Eğer yatırım yapmayı düşünüyorsan, bugünleri çok iyi değerlendirmelisin. Özel sektörde çalışıyorsan, ayın son günlerinin yoğunluğu bir anda neşeli çalışma ortamına dönüşebilir. Evliysen ve çocukların varsa, eşinle çocuklarınız konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Keskin ve ani çıkışlar yapmadan önce karşındakinin de haklı yanları olabileceğini unutma. Sevdiklerinle zaman geçirmenin kıymetini anlayacağın olaylar yaşayabilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

BALIK

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişiklik ve yenilenmeye gidebilirsiniz. İlişkilerde imkânlar söz konusu. Kişisel yeteneklerinizikonusunda kullanmak isteyeceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi düşünmeniz gereken zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların söylediklerini çok fazla umursama eğiliminizi fark ederek kendinizi durdurmanız için uygun bir gün olacak. Farkındalıklı bir gün olacak.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; kendi tecrübelerinden yola çıkarak insanlara yol gösterebilir ve yakınlarından destek alabilirsin. Fazla özgüvene kapılıp aşırı harcama yapamamaya dikkat etmelisin. Uzun süredir üstlerinden beklediğin sözlerin tutulmamış olması motivasyonunu düşürebilir ve bir takım duygusal krizler yaşatabilir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinginliği seven Balıklar için gün hızlı başlıyor. Bir yerlere yetişme telaşı,yetiştirme çabası sizi yorabilir. Gün içinde duygusal çıkışlar, romantik hassasiyetler olası.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>