Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluktan Kaçmıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz doğası gereği, ruhsal olarak eğilimli bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeyler. İçgörü ve vahiy kalın ve hızlı gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava tutuyor. Meditasyon, geçmiş yaşam regresyonu veya yeniden doğuş gibi süreçler gibi, tüm bunları anlamanıza yardımcı olabilir. Bunun yokluğunda: Düşüncelerinizi yazın!

Bugün yeni bir rol üstlenebilirsiniz. Kendinizi bir durumu yöneten bir pozisyonda bulabilir ve daha iyi bir liderlik rolünü üstlenecek bir konumda bulabilirsiniz. Bir projenin sorumluluğunu üstlenecek ve üzerinde çalıştıkları şey hakkında takımı yönlendirebileceksiniz. Belki de politik bir şekilde aktif olmaya karar vereceksiniz. Aklınızdan geçenleri söyleyin ve vizyonunuzu ifade etme cesaretini gösterin, çünkü gerçek bir fark yaratmak için gerekenlere sahipsiniz!

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Bugün hassas bir moddasın. İnsanlar enerjisinden her zamandakinden daha da etkileneceksin. İnsanların stresinin seni etkilemesine izin verme. Onların duygularından uzak dur. Kendine odaklan. Rahatlatıcı bir müzik eşliğinde yürüyüş yap. Negatif tartışmaların seni ele geçirip boğmasına da izin verme. Bağlantı kurduğun şeylere özen gösterirsen, modunu da yüksek tutabilirsin!Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişimini iyileştirmek için daha dikkatli olmalısın. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için her zamankinden daha fazla dikkatli olmak gerekebilir. Net olmak iyi olacak.

30 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş ve Uranüs gökyüzünde karşı karşıya gelirken, sevgili Balık burçları sizi duygusal anlamda zor bir gün bekliyor. İletişim kanallarındaki zorlayıcı enerjiler nedeniyle ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayacaksınız. Günün öğle saatlerine doğru aşk hayatınızda yaşayacağınız hareketlenme motivasyonunuzu yükseltecek ve partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirecek.

30 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin senin kadar hassas davranmıyor oluşu seni rahatsız edebilir. Güzellik gezegeni Venüs, toprak burcunda düz seyre geçiyor. Yaşam alanını yenileme isteğin ağır basarken, lokasyonda da bir değişiklik yapmaya karar verip taşınabilirsin. Çocuğu olan bir Balık burcuysan, eğitimiyle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir.

30 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik duygularınız bugün ön planda olabilir ve karşı taraftan aynı hisleri göremeyebilirsiniz. Eğer partneriniz yoksa duygusal bir ilişki yaşama isteği sizi bugün biraz yorabilir. Bu aralar ilişkiler konusunda adım atmak yerine  biraz daha beklemek sizler için iyi olacaktır

30 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için meşguliyetler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha gerçekçi bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

30 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

30 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkinizde büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Önemli bir soru zihninizde şekilleniyor: partnerinizi işin içine katmaksızın hedeflerinizin ve hayallerinizin peşinden koşmaya devam etmeli misiniz? Böyle yaparsanız ilişkiniz biter mi? Hayattaki pek çok şey gibi bu da bir denge işi. Eğer partnerinizin sizin için en doğru kişi olduğuna inanıyorsanız, o zaman hiçbir uzlaşma size taviz vermek gibi gelmeyecektir.

30 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hatalardan veya yanlış adımlardan dersler çıkarabilirsiniz. Şimdi edindiğiniz içgörüler, gelişmeniz ve büyümeniz için sizi teşvik eder. Geçmişten bir konu veya bitmemiş bir proje dikkatinizi çekebilir. Bir arkadaşınızla ilgili bir sorun veya duruma başka bir açıdan bakarak onları aydınlatabilirsiniz. İlerlemeden önce bir şeylerin değişmesi gerektiğinin farkına varmak ilk başta endişe verici olsa da sizi çok daha iyi bir yere taşıyacak.

30 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğini kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir ve kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.

30 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

30 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, katılacağınız sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak ilişkilerde ani gerginlikler yaşanabilecek bir gün. Dürtüsel tepkiler vermemeye dikkat edin.

30 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili planlarınızda değişiklikler olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. İyimser ve sakin olmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili sabır ve azminizin karşılığını almak üzeresiniz, arzu ettiğiniz sonuca bu kadar yaklaştıktan sonra geri dönmek olmaz, biraz daha dişinizi sıkın. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyacınız var! Ailenizin bu konudaki desteğini çekinmeden kabul edin. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

30 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 55' 37" R
Ay
Terazi
24° 14' 38" R
Merkür
Boğa
06° 22' 25"
Venüs
Boğa
25° 50' 00"
Mars
Koç
15° 10' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 13"
Satürn
Balık
18° 06' 44"
Uranüs
Boğa
23° 30' 51"
Neptün
Balık
29° 26' 27"
Plüton
Kova
02° 01' 53"
Chiron
Koç
21° 43' 48"
Lilith
Başak
25° 34' 29"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 20/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>