Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Analiz Yapabilirsin, Ancak Anı Yaşamayı Unutmamakta Fayda Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizden duygusal bir iletişim alabilirsiniz. Bu erken mi? Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğinizden tam olarak emin değil misiniz? Eğer öyle değilse, geri çekilmeyin ve kesinlikle "arkadaş olalım" konuşmasını yapmayın. Olanlar çok ani oldu ve hazırlıksız yakalandınız, ancak bu ilişkiyi sabote etmek için bir neden değil. Uzak durun, hiçbir şey söylemeyin ve biraz düşünün.

Dikkatli olmalı ve diğer insanları dinlemelisin. Günün enerjisi sizi biraz itici yapabilir ve önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz. Evrak işleri yapıyorsanız ayrıntılara dikkat edin. Numaraları ve adresleri doğru yazdığınıza emin olun. Bilgisayarda doğru sayıları yazdığınızdan emin olun. Bunun titiz ve kullanışlı bir enerji olduğunu düşünmeye çalışın. Bu şekilde, her şeyi mükemmel bir şekilde yapabileceksiniz. Başardıklarınızla gurur duyacaksınız!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Bugün kendine odaklan. Verici bir yapıya sahipsin. Başkalarının sorunlarını çözmek ve destek olmak konusunda bonkörsün ve enerjini onlara harcayabiliyorsun. Hal böyle olunca da kendine ve hayatındaki sorunlara odaklanamıyorsun. Güvenilir bir arkadaşına ulaş ve onun desteğini al. Bu kez bırak başkası senle ilgilensin.Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

31 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Yay burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter kavuşumuyla bugünhayatınızda şansınız açılıyor olacaktır. Sonrasında 17:29'da Ay, boşluğa giriyor. Akrep burcundaki Merkür retrosu bugün itibariyle başlıyor. 20 Kasım'a kadar seyahatlerinizde her şeyi kontrol etmelisiniz. Yanlış bilet almış olabilirsiniz. Başkasıyla bavulunuz karışmış olabilir. Normalde olmayacak aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Akademik yaşantınızda mutlaka her bilginizi yedekleyin. Tez, sunum, ödev ne varsa mutlaka bu dönem yedeklerini alın. Retronun ayrıntıları için tıklayınız.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün saat 16:28'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Yoğun bir sanatsal açlıkla uyandığın bir gün. Sanat açlığından adeta karnın gurulduyor. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro ya da konsere gidebilirsin. Geleceğe odaklı yaşıyor olman seni daha tutarlı biri yapacak. Geçmişini düşünen bugününü yaşayamaz sözü kafanda yankılanıyor. Dolayısıyla geçmişte kalmaktansa, gelecekle ilgili planlar yapmak ruhuna da iyi gelecek. Fakat geçmiş-gelecek arasında gidip gelirken, anda kalmayı unutmazsan senin için iyi olur.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Ya da bugün eski bir dostunu ziyaret etmek sizi mutlu edebilir. Ne yaparsanız yapın, aklınızdan geçenleri yansıtın. Ayrıca bir meslektaşla olan bir sorunu çözmeye ihtiyacınız varsa bugün güzel bir fırsattır. Yapıcı yaklaşımınız aranızda karşılıklı destek ve işbirliği sağlayacaktır.

31 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sonuca giderken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırmasın. Bugün olaylara karşı iyimserliğinizi koruyabileceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengeli ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve ilişki konularını birbirinden ayırmanız gereken bir gündesiniz. Partnerinizle aranızdaki ilişki iyi gittikçe farkında olmadan işinizle alakanızı azaltabilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni bir eğitim, yolculuk, vizyonunuzu ve hayallerinizi genişletecek bir konuşma, karşılaşma size iyi gelecek. Akşam üstü 5 sularında çevrenizden sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. Bugün başlayan Merkür retrosu ile kariyer alanında işlerin daha yavaş aktığını görebilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes size ne yapmanız gerektiğini söylemek istiyor. Ortada savruluyormuş gibi hissetmek yerine, iyi bir dinleyici gibi onları dinleyin ve sonra siz ne yapmak istiyorsanız, kendi istediğiniz yolu seçin.

31 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat etmek, akademik konularla ilgilenmek, web sitesi açmak, medyayla ilişkileri düzenlemek, devlet kurumlarıyla yürütülen işleri geliştirmek için evde yaptığınız hesap, çarşıya uymaz.Zira iletişim gezegeni Merkür, 20 Kasım'a kadar geri harekete geçecek. Kişisel gelişim kamplarına katılabilir, ruhsal yolculuğunuzda yeni bir ufka yönelebilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

31 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok sık değişen bir grafiğiniz olabilir. Şansınıza güvenmeyin. Bunu bir süredir Balık burçları için tekrarlıyorum. Çünkü normalde Balık burçları çok şanslılardır. Bu şansa alıştığınız için korkmadan, şansınıza güvenerek atacağınız bazı adımlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

31 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sorumluluklarının ön planda olduğu aktif bir güne başlayabilir, söz ve fikirlerinin dinlenmesi konusunda hem sesini, hem de eylemlerini yüksek oktavdan yapabilirsin. Araştırmacı ve derinlemesine bir bakış açısı kazanırken, gerek iletişim ağında gerekse seyahat ve eğitim alanında aksaklıklara ve gecikmelere açık olabileceğin bir dönem. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

31 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>