Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam mum ışıklı bir sofra görünüyor. Bu hep umut ettiğiniz, rüyalarınıza giren ama pek beklemediğiniz bir buluşmaydı. Ondan hoşlanıyorsunuz, ama bazı korkularınız nedeniyle bunu gizliyorsunuz. Fakat bunu gizleyemeyeceğinizi göreceksiniz.

Bugün kötü bir gününüzde olduğunuzu düşünmekle yanılgı içinde olduğunuzu anlayacaksınız. Bugün yaşayacağınız sevinci uzun zaman unutamayabilirsiniz. Yetenekli ve çalışkan oluşunuz göz dolduruyor.

Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Altından kişisel girdilerinizle kalkmanız güç görünüyor. Rahat olmanızda yarar var, yakınlarınız her zaman olduğu gibi yine size destek sözü verecekler.

Bazı ikili ilişkilere bir alt-üst ilişkisi gibi bakıyorsunuz. Bu yüzden dün yaşattığınız kırgınlığı bugün düzeltme fırsatınız doğacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstereceksiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranacaksınız. Yakında biraz burukça bir sevinciniz olacak. Zamansız çıkışlarınız oluyor. Kimi durumlarda zamanlamada ve yer tespitinde beceri gösteremiyorsunuz. Bu da, zor bir insan olarak görülmenize neden oluyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bilgilenme, tecrübe sahibi olma, kendinizi geliştirme yönünde şifa gücü kazanıyorsunuz. Hem kendinize hem de başkalarına faydalı olabilirsiniz. Bir ofis açmayı düşünenler, evden çalışanlar, yeni birarayanlar için bu görünüm gayet faydalıdır. Kazanç konusunda yeni girişimlerin göstergesidir. Saat 12:26 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, toplumsal ilişkilerde size saygınlık, başarı ve güven kazandırıcıdır. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, yeni birve projelerin göstergesidir. Farklı bir şeyler yapmak, başarılı olmak istersiniz. Bu anlamda gücünüz yükseliyor. Saat 16:15 Ay-Chiron görünüm etkisi, işlerimize ciddiyetle eğilmemizi sağlıyor. Kazanmak ve başarılı olmak isteğimizi daha güçlü şekilde vurguluyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde ya dayerinde yöneticilerinle karşı karşıya gelmene neden olacak bazı sorunlar gündeme gelebilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir hayatınıza dahil etmek istediğiniz planlar bugün itibariyle gelecek güzel haberler sayesinde gerçekleşebilir. Gösterdiğiniz gayret ve üstün çaba sayesinde başarıya adım adım yaklaşıyor olmanız sizler de kaybettiğiniz güvenin tekrar gelmesini sağlayacak ve cesaretle amaçlarınıza doğru ilerleyeceksiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili konular gündeminiz oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çeşitli yollar deneyebilirsiniz. Hedefleriniz konusunda hislerinize yönelmenizde fayda vardır. Yaratıcılığınız ön plana çıkacak. Zihniniz karışık ve dalgın olma olasılığınız var. Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir. Sizden destek beklenen konular oluşabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açıyor. Ön planda olmaktan korkmayın. Maddi olarak işlerinizde güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur. Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerine derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>