Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişim Konusun Zayıf Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün, dürüst ve açık bir biçimde iletişim kurmayı gerektiren bir gün. İşyerinde gergin bir hava hakim ve ufak tartışmaların alevlenip büyük kavgalara dönüşmemesi için çok dikkatli olmalısınız. Barış elçisi olun. İş arkadaşlarınız arasındaki tartışmaları alevlendirmek yerine onları yatıştırın. Ekibin faydası uğruna gururundan vazgeçebilenler bugünün gerçek kahramanları olacak.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kimsenin davranışı kişiliğiyle eşleşmediği için, hangisinin doğru yol olduğunu bilmek zor. Dost canlısı insanlar huysuz, zeki insanlar ahmakça davranacak ve aylarca çağrılarınızdan kaçan müşteriler aniden sizi arayıp bir toplantı isteyecekler. Bugünün neden böyle olduğunu anlamaya çalışmak yerine, neden sadece keyfini çıkarmıyorsunuz? Buçok sürmeyecek ama çok eğlenceli olacak.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plansız hareket edebilir, planlarınızda değişime gidebilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalı, aceleci hareket etmemeli. İlişkilerin vehayatının gerektirdiği sorumluluklar gündeminizde olabilir. Bazı konularda keyfi hareket edebilir, umursamaz davranabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda zayıfladığını hissedebilirsin. Bu konuda kendine aldığın kişisel gelişim kitaplarının faydalı olmasını ümit ediyorsun. Arkadaşların üzerinde öğrendiğin taktikleri uygulayabilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Balık burcuysan maddi sorunlardan dolayı tekrar onların yanına dönmeyi düşünebilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşıyor olabilirsiniz. İçinize attığınız her şey artık dışarı çıkmak istiyor olabilir. Müsaade edin dışarı çıksınlar yoksa siz kendinizi ikinci plana attıkça zaman sizi birinci sıraya taşımanın yolunu bulacaktır. Artık ön plana çıktığınız bir zaman dilimindesiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek keyifli olabilir. Düşüncelerinizde olumlu olmaya bakın.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Eski bir partnerin dönüşü ya da mevcut ilişkideki anlaşmazlıkların çözülmesi size çok iyi gelebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik hissediyorsunuz ve partnerinizle vakit geçirmekten başka bir şey istemiyorsunuz! Bu nedenle tüm randevularınızı iptal edin ve onunla başbaşa kalın.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yeni eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu yakın çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Kardeşlerinizle veya komşularınızla ani gerginlikler yaşayabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki zorlu günleri atlattınız ve partneriniz ile birbirinize yakınlaşmaya başladınız. İş yerinizde, aklınızda olan fikirleri not etmeyi unutmayın, aksi takdirde unutabilirsiniz. Aile üyelerinizden birinin bugün size ihtiyacı olabilir. 

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bazı problemleriniz var. Kendi hatalarınızı da görmez, kabul etmezseniz durumu düzeltme yolunda bir adım atamazsınız. Doğru yolda ilk adım ve teşebbüs sizden bekleniyor. İş yaşamınızda düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Bu alanda da kural dışılıklara biraz esnek bakmanız daha yararlı olacak. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 07" R
Ay
Aslan
16° 45' 50" R
Merkür
Koç
28° 53' 03"
Venüs
Boğa
18° 51' 48"
Mars
Koç
10° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 00"
Satürn
Balık
17° 43' 57"
Uranüs
Boğa
23° 11' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 42"
Lilith
Başak
24° 56' 48"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>