Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tavrını Belirliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizi/eşinizi abartılı bir jestle şaşırtmak isteyebilirsiniz. Belki de spontane bir şeyler yapmalısınız, mesela üzerilerinde isminin yazılı olduğu bir balonla ya da çiçek demetiyle karşısına çıkmak gibi. Eğlenceli ve neşeli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onu önemsediğinizi gösterin ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın. Onu bugün aşk sarhoşu yapın!

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır planladığın etkinlikleri gerçekleştirmek için daha dikkatli olmak isteyeceksin. Son anda bir aksilik çıkmaması için planını iyi hazırlamak gerekecek. İşlerin istediğin gibi gitmesi gününün güzel geçmesini sağlayacak.

5 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Şaşırtıcı haberler alabilir,veya özel hayatınızda sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Etkileyici rüyalar göreceğiniz bugünlerde, haberci rüyalardan çok kendi derinliklerinizi keşfedebileceğiniz rüyalar görebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenirken, bu Yeni Ay ile daha önce sezdiğiniz bir durumun gerçekleştiğini, gerçek olduğunu görebilrsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana samimi gelmeyen, yapmacık bulduğun kişilere karşı tavrını ortaya koyuyorsun. Bu tarz kişileri hayatında istemiyorsun. Güzellik gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket ediyor. Devam eden bir ilişkin varsa, ilişkine dair beklentilerin artarken, eksik gördüğün noktalara yoğunlaşacaksın. Yaşam alanında değişiklik yapmak için yeni dekorasyon fikirlerini karıştırmak isteyebilirsin. Kendin yap projeleri ile hobilerini birleştirmeyi düşünebilirsin.

5 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir sosyal çevreye açılıyorsunuz. Sizi farklı ve değerli hissettiren yeni arkadaşlarınız ihtiyacınız olan sevgiyi sizlere sunuyor. Sizde onlarla olan diyaloglarınızda sevgi ve değer kavramı üzerine sıkça durarak bu konuya verdiğiniz önemi gösteriyorsunuz.  

5 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak için kendinizi motive olmakta zorlanacağınız bir sabah olabilir. İkili ilişkilerinizde güven arayışına girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. İşinize ve sorumluluklarınız daha rahat konsantre olabilirsiniz. Yolculuk planlayabilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniay kendinizi ait hissetmediğiniz ortamlardan uzaklaşma, hayatınızda ciddi bir değişim yapma isteği getirebilir. Ani kararlar vermeden, bu süreci sakin ve dengeli geçirmeye çalışmanızda fayda var.

5 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

5 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin bir köşeye çekilmek bugün sizi keyifle doldurabilir. Bu, biraz dinlenmek, okumaya devam etmek veya meditasyon yapmak için harika bir yoldur, çünkü dış koşullara çok uzun süre odaklanmak enerjinizi tüketebilir. Kendinizi para, statü veya ilgi için özlem duyuyorsanız, konsantrasyonunuzu içe çevirin. Halihazırda hayatınızda olan güzel şeyleri hatırlayın ve ruhunuzu sakinleştirmelerine izin verin.

5 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, birikmiş enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Aşk konusunda her an her şey olabilir, unutmayın.

5 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

5 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmayı başarabileceksiniz. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece sizi zorlayabilecek başka sorunlar da gündeme gelmeyecektir. Etrafınızdaki insanlarla mutlaka uyumu yakalamaya çalışmanız gerekiyor.

5 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızı düzeltmek için, ilk adımı o sizden, siz ondan bekliyorsunuz. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Tek eksiğiniz cesaret! Kariyerinizle ilgili projeleri hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine önem verin. İş yerinizde bugün bazı beklenmedik olumlu sürprizler var. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

5 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>