Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, paranın önemini vurgular. Daha fazla kazanmak adına yollar ararsınız. Hırsınız yükselir. Detaylardan fazlasıyla sıkılırsınız. Radikal anlamda bir değişime ihtiyaç duyarsınız. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, ortak değerlere, toplumsal konulara, paylaşımlara özel önem verdiğinizin göstergesidir. Kimsenin kimse üzerinde baskı kurmaya, görüşlerini değiştirmesi için telkinde bulunmaya hakkı olmadığını düşüneceksiniz. Benim fikrim bana, başkasınınki başkasına aittir diyerek tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Parasal sıkışıklık için çözümler bulmaya çalışırsınız. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Boşluk süresince, tüm ilişkilerinizde dengeyi muhafaza ediniz. Hatta gerektiğinde politik tarzda hareket etmenin yararı büyüktür. Ay-Terazi boşluk günlerinde, uyumlu davranmaya belli bir mesafeyi korumaya çalışan kişiler pek sorun yaşamazlar.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerden kaynaklanabilecek duygusal birikimi öfke ve kızgınlığa dönüştürmemeye gayret etmelisiniz. Güçlü kişiler mücadele gerektirebilir, ancak özellikleve para konularında ilerlemenizi de sağlayabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta uzun süredir devam eden maddi ve finansal gelirlerinizle ilgili sorunları yeniden kontrol etmeniz tekrar üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Bütçenizde gelir-gider dağılımını bir dengeye oturtamadığınız sürece bu gibi olayları hayatınızda tekrarlı olarak yaşamanız mümkündür. Sizlere tavsiyemiz finanse ettiğiniz kaynakları koruyup çoğaltma yoluna gitmeniz. Aksi halde geciktirilmiş bütün sorunlar ileride yaşamınıza daha da büyük sıkıntılar getirecektir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sıkıntı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ön plana çıkabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İşlerdeki teknik konularda kararlar almanız gerekebilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi manevi yükseliş dönemi başladığını müjdeliyor sizler için. İş ve özel yaşamınızda hiç kimsenin etkisinde kalmadan hareket edin. Ne kadar disiplinle çalışırsanız o kadar başarılı olacak ve kariyerinizin en şanslı sürecini akıllıca değerlendirerek kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise sizi üzen insana karşı kendinizi savunmadığınız sürece gözleriniz sürekli nemli olmaya devam edecektir. Bekar Balıklar sizlerde bugün duygularınızı ifade etmeden önce iyi düşünün hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsanız şayet.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halletmeniz gereken banka işleriniz olabilir. Hayatı farklı şekilde algılayacak, söylenenleri kendinize saklayacaksınız. Yalnız olma ihtiyacınız yüksek olacak. Bu dönem değişik konulardan ilham alacaksınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlarınızla ilgili yüzünüzü güldüren haberlerle karşılaşabilirsiniz. Fakat para konusunda fazla iyimser olmaktan kaçının. Sonra karşınızdakiler iyi niyetinizi görmezden gelebilirler. Kredi çekmek, vergileri ödemek için de uygun bir gün. Spiritüel konular ilginizi çeker.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınızdan kaynaklanan bir çeşit huzurluk yaşamanız ve bunun sonucunda da sosyal yaşamdan çekilerek içinize kapanmanız mümkündür. İç dünyanızda var olan duygular, değişimler ve dönüşümlere odaklanıp, onları tam kavrayamamanın verdiği sıkıntıyı aşmaya çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>